Cele mai citite
 


Constanţa: Un hoţ rănit prin împuşcare de poliţişti a murit la spital
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unul dintre cei doi hoţi răniţi grav prin împuşcare de poliţişti pe 20 decembrie, la Constanţa, după ce au fost surprinşi furând îngrăşăminte chimice dintr-un tren de marfă, a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.
Purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Florian Stoian, a declarat, luni, că starea de sănătate a pacientului, care a fost împuşcat în cap, a continuat să fie foarte gravă şi după intervenţia chirurgicală la care a fost supus, acesta decedând la Secţia Reanimare.
Pe 20 decembrie, doi hoţi de îngrăşăminte chimice din vagoanele unui tren de marfă au fost răniţi grav prin împuşcarea lor cu bile de cauciuc de către poliţişti, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare, iar un al treilea a fost rănit uşor, fără a fi necesară spitalizarea.
Ulterior, unul dintre cei doi pacienţi, un bărbat împuşcat în zona toracică, a fost transferat la un spital din Bucureşti.
Conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Gelu Manolescu, poliţiştii din cadrul Secţiei regionale a Poliţiei Transporturi au fost sesizaţi de mecanicul unei locomotive că un grup format din circa 20 de persoane sustrag îngrăşăminte chimice din vagoanele aflate în componenţa unei garnituri de tren.
Pentru prinderea acestora, după efectuarea somaţiilor legale, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, cu bile din cauciuc, efectuând două focuri de armă în plan vertical şi altele către grupul de persoane care au încercat să fugă.
În zona comiterii furtului, oamenii legii au găsit o autoutilitară şi un autoturism încărcate cu zece saci cu îngrăşăminte chimice şi mai mulţi saci goi.
Ancheta demarată în acest caz este în derulare, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în furtul îngrăşămintelor chimice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bărbat împuşcat de poliţişti Un bărbat din comuna vasluiană Iana a fost împuşcat de poliţiştii din comună, sâmbătă seara, după ce acesta a ameninţat cu o secure oamenii legii şi a a spart maşina de Poliţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, o femeie din comuna...
Constanţa: Un poliţist, găsit împuşcat mortal Constanţa, 11 dec /Agerpres/ - Un subofiţer de la Poliţia Transporturi a murit, sâmbătă, după ce s-a împuşcat cu arma cu gloanţe de cauciuc din dotare, se pare din greşeală, în timp ce era de serviciu la postul din Gara Constanţa.
Constanţa: Două dintre persoanele împuşcate la Cogealac, supuse unor intervenţii chirurgicale Două dintre cele cinci persoane împuşcate în timpul conflictului iscat luni la Cogealac au rămas internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi au fost supuse unor intervenţii chirurgicale.
Constanţa: Un pensionar a murit după ce un poliţist i-a pulverizat în faţă spray lacrimogen Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, unitate unde fusese transportat după ce, în urma unui scandal pe care l-a iscat la Oficiul Poştal din comuna Adamclisi, un poliţist i-a pulverizat acestuia în faţă un spray lacrimogen.
Constanţa: Bătută de managerul ei, Alexandra Stan a fost dusă la spital de poliţişti Cântăreaţa Alexandra Stan a fost bătută de managerul ei şi, după ce a coborât din maşina condusă de acesta cerând ajutorul participanţilor la trafic, la ieşirea din municipiul Constanţa către localitatea Valu lui Traian, a fost luată de un echipaj al Poliţiei Rutiere care se deplasa în zona respectivă...
Arad: Şefa secţiei de Psihiatrie a SCJU, vizată de percheziţiile în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ Arad, 31 mai /Agerpres/- Poliţiştii arădeni au percheziţionat, marţi, cabinetele unor medici de pe reza judeţului, între care şi la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, şeful Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la...