Cele mai citite
 


Argeş: Agent de pază găsit spânzurat în depozitul unei unităţi militare
miercuri, 29 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un agent de pază în vârstă de 38 de ani a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marţi, într-un depozit dezafectat din incinta unei unităţi militare, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a decedat la scurt timp.
'Poliţia municipiului Piteşti a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă cu privire la faptul că la secţia Anestezie Terapie Intensivă a decedat un bărbat de 38 ani, din comuna Bascov, în urma unui suicid prin spânzurare', a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul Dănuţ Dinu.
Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul a fost adus la spital cu ambulanţa, de la o unitate militară din Piteşti, unde îşi desfăşura serviciul ca agent de pază.
'Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că într-un depozit de alimente dezafectat din cadrul unităţii militare au fost găsite două bucăţi de sfoară agăţate de o grindă, fiind identificaţi şi martori care au confirmat suicidul', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii decesului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Anchetă în cazul unui tânăr electrocutat în timpul unei intervenţii neautorizate la reţea Un bărbat de 30 de ani din comuna argeşeană Băbana, care s-a electrocutat în timpul unei intervenţii neautorizate la reţeaua electrică, a murit în noaptea de marţi spre miercuri la spital, cazul fiind anchetat de poliţişti.
Argeş: Încă două persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 21 Încă două persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, numărul pacienţilor cu această simptomatologie aflaţi sub supraveghere şi tratament ajungând astfel la 21, conform datelor raportate vineri de conducerea unităţii...
Argeş: Alte şapte persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 27 Alte şapte persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, ridicând la 27 numărul pacienţilor aflaţi sub supraveghere şi tratament, conform datelor raportate duminică de conducerea unităţii medicale.
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.