Cele mai citite
 


Brăila: Sinucideri, excese de mâncare şi băutură şi consum de etnobotanice de sărbători
miercuri, 29 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Brăila a fost luată cu asalt în ultimele trei zile de aproximativ 400 de persoane, cu mult peste media obişnuită.
Purtătorul de cuvânt al UPU, dr. Marian Baciu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES că printre cazuri s-au aflat pacienţi care au făcut excese de mâncare şi de băutură, care au fost victime ale unor agresiuni comise tot pe fondul consumului de alcool, dar şi persoane care au încercat să se sinucidă sau au consumat produse etnobotanice.
Serviciul de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Brăila a înregistrat în ultime trei zile peste 250 de apeluri, dar activitatea din aceste zile de sărbătoare nu a depăşit limitele normale, echipajele aşteptându-se la un asemenea volum de muncă, după cum a declarat managerul instituţiei, Silviu Radu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Managerul Spitalului Judeţean Brăila: UPU funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat marţi, în şedinţa Consiliului Judeţean, că Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical, respectiv 8 din 24 de medici, ceea ce îngreunează foarte mult desfăşurarea activităţii...
Brăila: Echipajele Ambulanţei au intervenit anul trecut în peste 50.000 de urgenţe medicale Echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila au intervenit anul trecut în peste 50.000 de urgenţe medicale, potrivit unei statistici prezentate de managerul instituţiei, Silviu Radu.
Brăila: Doar o treime dintre pacienţii ajunşi la UPU - cazuri de urgenţe medicale Doar o treime dintre pacienţii ajunşi anul trecut la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a reprezentat cazuri de urgenţe medicale, potrivit unui raport întocmit de directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Satu Mare: Femeie căzută lângă intrarea în UPU; personalul a cerut să intervină Ambulanţa O femeie a căzut pe stradă, la circa 70-80 de metri de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, şi a suferit un traumatism, personalul de la Urgenţe cerând trecătorilor care au anunţat cazul să sune la Ambulanţă.
Brăila: Aduşi la spital cu degerături şi hipotermie Brăila, 27 ian /Agerpres/ - Opt brăileni au fost aduşi miercuri cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece au avut de suferit de pe urma degerăturilor şi a hipotermiei.