Cele mai citite
 


Suceava: UPU are asigurate fonduri pentru primul trimestru din 2011
miercuri, 29 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Suceava are asigurate fonduri pentru medicamente şi analizele medicale, în primul trimestru al anului viitor, după rectificarea pozitivă a bugetului unităţii spitaliceşti.
Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a declarat, marţi, că este vorba despre suma de 260.000 de lei, iar rectificarea a fost posibilă datorită încasării unor sume de bani din sponsorizări, dar şi ca urmare a depăşirii veniturilor estimate la Serviciul de Medicină Legală Suceava.
Banii vor fi folosiţi doar la UPU, pentru medicamente, materiale sanitare şi analize medicale, astfel încât la acest compartiment să nu existe lipsuri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: UPU a primit un supliment bugetar de 2,2 milioane lei, la rectificare Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava a primit un supliment financiar de 2,24 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii (MS), a declarat, vineri, la Suceava, secretarul de stat în MS, Raed Arafat, în cadrul unei întâlniri cu medici factori de...
Suceava: Proiect de extindere şi modernizare a UPU, finanţat de CJ şi Primărie Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Suceava ar putea fi extinsă de la 890 la 1.900 de metri pătraţi, a declarat, luni, directorul medical al unităţii, medicul urgentist Tiberius Brădăţan.
Suceava: Record de prezentări la UPU, în ultimele 24 de ore Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a înregistrat, în ultimele 24 de ore, recordul de prezentări de la înfiinţarea secţiei, în 2001, a declarat, marţi, directorul medical al instituţiei, Tiberius Brădăţan.
Suceava: Dosar penal în cazul decesului bebeluşului de opt luni; DSP şi Colegiului Medicilor fac anchete Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat o anchetă administrativă în cazul unui bebeluş în vârstă de opt luni, suspect de meningo-encefalită, care a murit în elicopterul care-l transporta de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava la un spital din Iaşi, pentru a se vedea dacă au fost...
Suceava: Bugetul pentru servicii medicale şi medicamente, suplimentat pentru a acoperi necesarul până la sfârşitul anului Bugetul alocat pentru onorarea medicamentelor compensate şi gratuite, în judeţul Suceava, a fost suplimentat cu 6 milioane de lei, ajungând la 80 de milioane de lei pentru acest an, a declarat presei, miercuri, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleorţu.
Suceava: UPU lucrează cu jumătate din necesarul de medici, iar numărul urgenţelor este în creştere Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Suceava a înregistrat în primele 11 luni ale acestui acestui an o creştere a numărului de prezentări, respectiv 74.231, cu peste două mii mai multe faţă de întreg anul 2012, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul...