Cele mai citite
 


Covasna: Fonduri europene pentru reabilitarea Spitalului de Urgenţă, apă potabilă şi canalizare
miercuri, 29 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Consiliului Judeţean Covasna mizează anul viitor pe aproximativ 128 de milioane de euro din fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii.
Potrivit unui bilanţ prezentat marţi, Consiliul Judeţean Covasna a contractat în ultimii trei ani circa 52 de milioane de euro prin diverse programe europene, printre proiectele finanţate numărându-se Drumul Apelor Minerale, reabilitarea DJ 121 Covasna - Târgu Secuiesc şi Sistemul integrat de management al deşeurilor, iar anul viitor mizează pe o sumă de două ori mai mare.

Conducerea Consiliului Judeţean a menţionat că printre proiectele care vor fi finanţate anul viitor se numără reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, în valoare de 20,7 milioane de euro, şi extinderea şi modernizarea sistemului de canalizare şi alimentare cu apă, în valoare de 107 milioane de euro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe reabilitează şi extinde reţeaua de hidranţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe îşi va extinde şi reabilita reţeaua externă de hidranţi pentru stingerea incendiilor, documentaţia tehnico-economică pentru acest proiect fiind aprobată miercuri de Consiliul Judeţean Covasna.
Covasna: Lucrările la Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe se încheie după mai bine de zece ani Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, sunt finalizate în proporţie de 95%, iar activitatea instituţiei va reintra în normal, treptat, începând din această vară, a declarat joi, managerul Nagy Andras Robert.
Covasna: Demersuri pentru modernizarea clădirii vechi a Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe Consiliul Judeţean Covasna a aprobat, miercuri, documentaţia tehnico-economică pentru repararea capitală şi modernizarea corpului vechi al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe.
Covasna: Sfântu Gheorghe va avea unul dintre cele mai moderne spitale din regiunea Centru Lucrările de consolidare şi reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristoff' din Sfântu Gheorghe, începute în 2005, se vor încheia în acest an, iar odată cu finalizarea investiţiei, judeţul Covasna va avea una dintre cele mai moderne unităţi medicale din regiunea Centru, a declarat...