Cele mai citite
 


Arad: Guvernul a aprobat trecerea Spitalului Clinic
miercuri, 29 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Municipal Arad în subordinea Consiliului Judeţean
Guvernul României a aprobat, în şedinţa de marţi, trecerea Spitalului Clinic Municipal Arad în subordinea Consiliului Judeţean Arad.

'Prin această decizie a Guvernului s-a făcut încă un pas spre crearea unui management unic la cele trei mari spitale din municipiul reşedinţă de judeţ: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul Clinic Municipal şi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Dr.Salvator Vuia', fiind o decizie ce are drept scop eficientizarea actului medical în judeţul Arad', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Nicolae Ioţcu, preşedintele CJ Arad.

'Pentru servicii medicale de calitate avem nevoie de un management unitar, iar trecerea SCM Arad în subordinea Consiliului Judeţean, reprezintă un pas normal, dar şi necesar', a mai adăugat preşedintele Nicolae Ioţcu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fostul manager al SCJU Arad consideră inoportună mutarea Maternităţii în noua clădire destinată Spitalului TBC Arad, 29 mar /Agerpres/- Fostul manager şi director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener, consideră inoportună mutarea Secţiei de Obstetrică - Ginecologie a SCJU în noua clădire, destinată iniţial Spitalului TBC şi construită în cartierul Grădişte, scoţând în evidenţă...
Arad: Procurorii au descins la secţia de obstetrică-ginecologie a SCJU, un medic fiind ridicat din sala de naşteri Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au descins la Secţia Obstetrică şi Ginecologie (secţie numită "Spitalul Matern" - n.r.) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad de unde au ridicat un medic pe care l-au dus la audieri pentru că ar pretins 1.000 de lei să efectueze o operaţie...
Arad: Spitalul Matern, singurul din ţară atestat în folosirea operaţiei de cezariană 'Vejnovic' Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Arad, singurul din ţară atestat în folosirea tehnicii operaţiei de cezariană 'Vejnovic' de către autorul ei, a prezentat această tehnică în cadrul unei manifestări cu caracter ştiinţific intitulată 'Consilium Semestrae Arădean'- ediţia a II-a.
Preşedintele CJ Arad: Doresc să mutăm urgent secţia TBC a Spitalului judeţean în noua clădire Arad, 6 sep /Agerpres/- Consiliul Judeţean Arad a urgentat mutarea secţiei TBC a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în noua clădire din cartierul Grădişte şi pregăteşte construirea unui spital de Obstetrică şi Ginecologie, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Arad, Iustin...
Arad: Toate secţiile Spitalului Judeţean unde se fac transfuzii de sânge sunt autorizate Toate secţiile Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad unde se efectuează transfuzii sanguine sunt autorizate conform normativelor, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Mihaela Cîtu.
Arad: Anchetă internă la SCJU, după ce un bebeluş a murit la 44 de ore de la naştere O anchetă internă a fost demarată în Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce un bebeluş a decedat la 44 de ore de la naştere.