Cele mai citite
 


Maramureş: O ambulanţă a rămas blocată în zăpadă din cauza drumurilor necurăţate
joi, 30 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O ambulanţă a rămas împotmolită în zăpadă, în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce se îndrepta spre domiciliul unui bolnav din satul Berinţa.
Ambulanţa a fost tractată cu ajutorul unui utilaj aparţinând unui localnic, pentru a putea ajunge la domiciliul bolnavului.
Medicul de pe ambulanţă a spus că echipajul care s-a deplasat în satul Berinţa nu a mai putut înainta spre domiciliul pacientului, din cauza drumului impracticabil, fiind nevoie de un utilaj pentru tractarea ambulanţei.
Familia bolnavului în vârstă de 60 de ani, care a sunat la Ambulanţa Baia Mare, a precizat că bărbatul acuza dureri puternice în zona inimii, iar la scurtă vreme şi-a pierdut cunoştinţa.
'Am reuşit cu mare dificultate să ajungem la domiciliul pacientului, chiar dacă ne-am împotmolit pe drum. Bolnavul a fost stabilizat la faţa locului, pacientul fiind conştient după tratamentul de urgenţă', a declarat dr. Emanuel Baciu de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
Bolnavul a fost transportat şi internat pentru tratamente medicale în Spitalul Judeţean Baia Mare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: CJSU a stabilit un plan de măsuri pe durata sărbătorilor de iarnă, cât şi pe durata sezonului rece Baia Mare, 26 nov /Agerpres/- Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a luat, de comun acord cu principalii responsabili din instituţiile implicate, o serie de măsuri în contextul sărbătorilor de iarnă cât şi pentru sezonul rece pentru sporirea siguranţa cetăţenilor, inclusiv pentru ...
Maramureş: Sorina Pintea (SJU) spune că medicina de urgenţă este cheia salvării multor vieţi Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că medicina de urgenţă este cheia salvării multor vieţi aflate în situaţii limită.
Maramureş: Trei răniţi în urma unui accident produs pe DN1C printre care şi un bebeluş Baia Mare, 23 iul /Agerpres/- Un grav accident de circulaţie s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe DN1C, în comuna Satulung, soldat cu trei răniţi printre care se află şi un bebeluş de şapte luni.
Maramureş: Mai mulţi oameni ai străzi au fost recuperaţi şi cazaţi în azilele de noapte Baia Mare, 9 ian /Agerpres/- Autorităţile judeţului Maramureş au identificat în urma unei acţiuni de noapte, 23 de persoane fără adăpost identificat pe raza municipiului Baia Mare care au fost transportate la centrele de cazare.
Maramureş: Copil internat de urgenţă după ce s-a intoxicat cu ciuperci Un băieţel în vârstă de patru ani din comuna Coltău a fost internat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în urma unei intoxicaţii alimentare cu ciuperci.
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.