Cele mai citite
 


Doi răniţi grav în incendiul produs într-un bloc din Capitală
joi, 30 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi bărbaţi au fost grav răniţi într-un incendiu puternic declanşat în noaptea de marţi spre miercuri ca urmare a unei explozii produse într-un apartament de bloc situat pe Str.Plutonier Ionescu Petre din sector 3 al Capitalei.
Victimele, tată şi fiu, au suferit arsuri grave şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul de arşi din Capitală.
La locul deflagraţiei produsă în jurul orei 2,00, s-au deplasat şapte autospeciale de pompieri, o maşină de descarcerare şi trei echipaje SMURD, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, locotenent Anca Onofrei.
Pompierii au reuşit să lichideze incendiul după trei ore de luptă cu flăcările în jurul orei 5 şi 15 minute.
Apartamentul cuprins de flăcări a fost distrus în proporţie de 80%, alte trei apartamente şi două autovehicule fiind avariate.
Pompierii derulează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului. Una din ipoteze fiind aceia că incendiul a fost provocat de la o ţigară aprinsă sau altă sursă deschisă de foc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incendiul din Club Colectiv - sinteză În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu a izbucnit în clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului...
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Cele trei femei rănite în incendiul din Chişinău, internate la Spitalul de Arşi din Capitală Cele trei femei cu arsuri grave în urma unui incendiu care a avut loc sâmbătă la Chişinău au fost aduse duminică la Bucureşti cu o aeronavă militară, fiind internate la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.
Explozii, incendii produse în centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) Un incendiu a izbucnit în dimineaţa zilei de 6 iunie 2016, la fabrica de încălţăminte din Jilava, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 2.000 mp, potrivit oficialilor Inspectoratului Special de Urgenţe (ISU) Bucureşti. La faţa locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscări,...
Explozii, incendii produse în şcoli, centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) O explozie urmată de un incendiu a avut loc la 5 iunie 2016, în incinta târgului de vechituri, din zona Văii Cascadelor, în sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri. Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, într-un spaţiu improvizat unde se servea...
Incendii produse în restaurante - 2011-2016 (cronologie) Un incendiu a izbucnit la 24 iulie 2016 la un restaurant din sectorul 4, pompierii intervenind pentru stingerea acestuia. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, este un restaurant cu parter, etaj şi mansardă, fiind vorba despre o ardere mocnită la nivelul mansardei. Nu...