Cele mai citite
 


Tulcea: Pături pentru familiile defavorizate
joi, 30 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Filiala tulceană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (SNCR) a acordat, miercuri, 100 de pături familiilor defavorizate.
Directorul SNCR, Simona Covaliov, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES că acţiunea de caritate face parte dintr-un program derulat la nivel naţional de BCR, prilejuit de împlinirea a 20 de ani de activitate, prin intermediul căruia s-au donat 10.000 de pături.
'Mulţumim conducerii BCR care ne-a ales ca parteneri în această acţiune şi care dovedeşte că există solidaritate. (...) Avem listele noastre de beneficiari printre care se numără atât persoane vârstnice cu venituri foarte reduse, familii cu foarte mulţi copii şi cu posibilităţi financiare mici, copii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate. Nevoile sunt mari, dar posibilităţile sunt reduse', a afirmat Simona Covaliov.
Potrivit sursei, de la începutul acestei luni, voluntarii tulceni ai SNCR au oferit cadouri atât copiilor defavorizaţi din mediul rural şi urban, cât şi familiilor din Delta Dunării afectate de inundaţiile din această vară, acţiunile pentru sprijinirea sinistraţilor urmând să continue.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DESTINAŢIE: ROMÂNIA/ Tulcea, un model pentru România prin ITI Vizitată de înalţi oficiali români şi din străinătate, Delta Dunării a strâns de-a lungul timpului numeroase aplauze din partea oaspeţilor, însă, în ultimii peste 20 de ani, în lipsa unei strategii care să le aducă avantaje concrete, comunităţile din Rezervaţie s-au dezvoltat cum au putut. Un plus de...
Tulcea: Crucea Roşie acordă noi ajutoare sinistraţilor din Delta Dunării Societatea Naţională de Cruce Roşie (SNCR) va acorda marţi noi ajutoare persoanelor din Delta Dunării afectate de inundaţiile din această vară.
Victor Tarhon, candidat PDL la şefia CJ Tulcea: Mai avem mult de lucru în judeţ (interviu) Candidatul PDL la preşedinţia Consiliului Judeţean Tulcea, Victor Tarhon, doreşte să finalizeze în următorii patru ani lucrările de reabilitare a 160 de kilometri de drumuri judeţene şi, într-un interviu acordat AGERPRES, referindu-se la problemele localităţilor tulcene, atrage atenţia asupra necesităţii...
Tulcea: A fost inaugurat primul centru de medicină tradiţională chineză din România Primul centru de medicină tradiţională chineză din România a fost inaugurat miercuri, în prezenţa ambasadoarei Republicii Populare Chineze în România, Huo Yuzhen, consulului general al Chinei la Constanţa, Su Yanwen, şi preşedintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu.
Tulcea: Doar 81% din şcolile din mediul rural au autorizaţie de funcţionare Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a emis autorizaţii sanitare doar pentru 81% din şcolile din mediul rural şi pentru 90% din grădiniţele cu program normal, toate unităţile de învăţământ din mediul urban fiind autorizate.
Românii care obţin venituri în străinătate nu plătesc asigurări de sănătate dacă fac dovada că plătesc acolo Românii care au domiciliul în ţară, dar obţin venituri în străinătate, nu trebuie să plătească, în 2016, contribuţii la sănătate dacă deţin o asigurare pentru boală şi maternitate în alt stat membru al Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene sau în statele cu care România...