Cele mai citite
 


Olt: Spitalul din Slatina va fi administrat de Primărie şi Consiliul Judeţean
joi, 30 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va fi administrat din 2011 atât de Consiliul Judeţean Olt (actualul administrator), cât şi Primăria Slatina.
Consiliera primarului Slatinei, Mihaela Stana, a declarat miercuri presei că Primăria Slatina a răspuns pozitiv unei adrese venite din partea Consiliului Judeţean Olt în care se afirma dorinţa de a asociere a CJ Olt cu Primăria Slatina în vederea administrării spitalului judeţean. Asocierea va presupune contribuţii din partea ambelor părţi pentru finanţarea spitalului dar şi luarea deciziilor în comun acord. Detaliile acordului de asociere vor fi puse la punct potrivit Mihaelei Stana în prima parte a anului 2011, după ce echipe de jurişti vor stabili cadrul legal şi condiţiile de asociere.

Primăria Slatina şi-a manifestat intenţia de a administra spitalul din oraş încă din vara acestui an, dar potrivit legii, unitatea spitalicească a intrat în administrarea CJ Olt.

La jumătatea lunii decembrie CJ Olt a trimis o adresă Primăriei Slatina în care era manifestată dorinţa de asociere în vederea îmbunătăţirii calităţii actului medical la spitalul slătinean.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina nu mai are datorii şi autorităţile locale au anunţat planuri de investiţii, fiind în curs o investiţie de peste trei milioane de euro pentru modernizarea şi dotarea ambulatoriului de specialitate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Olt: Primăria Slatina vrea să investească 2,5 milioane în modernizarea spitalului din oraş Slatina, 25 ian /Agerpres/ - Primăria Slatina doreşte să investească 2,5 milioane de euro în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, cu condiţia ca municipalitatea să aibă dreptul de a administra şi de a lua decizii în spital în aceeaşi măsură ca şi Consiliul Judeţean Olt, a declarat, marţi, într-o...
Olt: Investiţii de aproximativ opt milioane de lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Finalizarea lucrărilor de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe (upu) şi reabilitarea secţiilor Pediatrie şi Neonatologie sunt cele mai importante investiţii ce se vor derula în acest an la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, potrivit managerului unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Bănicioiu: Spitalul din Slatina va fi o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat vineri, la Slatina, că Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) va constitui o prioritate pentru minister, în condiţiile în care această unitate sanitară nu a mai fost reabilitată din anul construcţiei, 1972 şi în prezent nu are tomograf funcţional.
Olt: Controale ale reprezentanţilor Guvernului, Curţii de Conturi şi DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina O echipă din cadrul Corpului de Control al primului ministru efectuează începând de joi controale la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, unde verifică atât contractele de achiziţii cât şi activitatea echipei de conducere spitalului şi a compartimentelor administrative ale unităţii sanitare slătinene...
Olt: Investiţiile la Spitalul judeţean de urgenţă, prioritare pentru Primăria Slatina Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina constituie o prioritate pentru administraţia locală, susţine city-managerul municipiului Slatina, Minel Prina, care anunţă şi începerea unui program comun de investiţii al Primăriei Slatina şi Consiliului Judeţean Olt pentru unitatea spitalicească...