Cele mai citite
 


Actriţa anorexică Isabelle Caro a murit în cea mai mare discreţie
joi, 30 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Boli de nutritie
 

Nimeni n-a uitat campania şoc a Isabellei Caro, actriţă şi manechin, care a pozat goală pentru a sensibiliza publicul în privinţa luptei împotriva anorexiei, informează site-ul 20minutes.ch.

Isabelle suferea de acestă boală de mulţi ani şi a murit pe 17 noiembrie. Din respect pentru ea, familia n-a dorit să împartă durerea cu publicul. Totuşi, în lupta ei, Isabelle Caro a emoţionat mii de persoane. O prietenă a ei a dezvăluit vestea morţii pe pagina Facebook a actriţei, pe 21 decembrie. De atunci, contul ei este inundat de mesaje şi condoleanţe. Isabelle Caro avea 30 de ani.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tratamentul cu unde de şoc al Pintenilor Calcaneeni Nu de fiecare dată pintenii calcaneeni pot provoca simptome. Uneori aceştia sunt descoperiţi întâmplător atunci când se face o radiografie de rutină. Totuşi, pintenii calcaneeni pot deteriora în timp ţesuturile ducând în timp la dureri ale piciorului şi la ruperea lor.
Argeş: Fiul academicianului Răzvan Teodorescu a murit în urma unui şoc toxic, posibil intoxicaţie cu venin de şarpe Ion-Vladimir Theodorescu, fiul academicianului Răzvan Theodorescu, a murit în urma unui şoc toxic, ce ar fi putut fi provocat de muşcătura unui şarpe veninos, potrivit primelor concluzii ale necropsiei.
Anunţ şoc al scriitorului Iain Banks, "Tarantino al literaturii": Sunt pe moarte Celebrul scriitor britanic Iain Banks, supranumit de critici drept un 'Tarantino al literaturii', a anunţat miercuri că a fost diagnosticat cu cancer în stadiu avansat şi că nu va mai apuca sfârşitul anului 2013, cerând editorilor săi să accelereze tipărirea ultimei sale cărţi, transmite BBC.
Terapia SoniFort - metoda eficienta de tratament a plagilor cronice cu ajutorul ESWT Plagile cronice (ulcere de decubit, ulcere de gamba, plagi ale piciorului diabetic, arsuri, escare...etc) sunt o problema din ce in ce mai mare in ingrijirea zilnica a pacientilor si o mare provocare pentru cadrele medicale specializate, care cauta metode noi de tratament.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul Sf. Spiridon, în stare de şoc după tragedia aviatică SMURD Angajaţii Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi sunt în stare de şoc, după aflarea veştii că doi dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în timpul tragediei aviatice SMURD din Republica Moldova.
Prahova: Eleva găsită în şoc hipotermic la Buşteni nu poate fi încă transferată la Bucureşti Eleva de 13 ani care a fost dusă, marţi dimineaţă, la spitalul din Sinaia în comă şi şoc hipotermic nu poate fi deocamdată transferată la un spital din Bucureşti, medicii făcând eforturi pentru stabilizarea şi menţinerea funcţiilor vitale.