Cele mai citite
 


Suceava: Investigaţii oftalmologice gratuite, printr-un proiect social al PSD
joi, 30 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
PSD Suceava va lansa, la începutul anului viitor, un proiect social prin care toţi locuitorii judeţului vor putea beneficia de un control oftalmologic gratuit.
Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că acest proiect social se va derula, începând din 3 ianuarie, în colaborare cu firma Optica Milano, din Bistriţa-Năsăud.

Nechifor a precizat că ''verificările şi măsurătorile'' vor fi făcute de specialişti ai Optica Milano, timp de patru luni, cu aparatură de ultimă generaţie, în toate localităţile judeţului.

Controalele medicale gratuite vor începe, din prima săptămână a anului viitor, în municipiul Suceava, la sediul PSD şi în comuna Udeşti, la Primărie, timp de patru zile.

Nechifor a spus că acest proiect al PSD Suceava se adresează tuturor sucevenilor care consideră că au nevoie de un control oftalmologic, precizând că PSD va mai derula în 2011 şi alte proiecte sociale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Senatorul Ion Rotaru: Proiectul legat de documentele gratuite pentru construirea de spitale este lipsit de perspectivă Preşedintele Comisiei de sănătate din cadrul Senatului, Ion Rotaru, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că proiectul Ministerului Sănătăţii, care a anunţat că pune gratuit la dispoziţia autorităţilor locale din mai multe judeţe documente necesare pentru demararea construcţiei de spitalele...
Bistriţa-Năsăud: Consultaţii medicale gratuite de peste 54.000 de euro pentru romi Peste 350 de romi care locuiesc la periferia municipiului Bistriţa şi în localitatea componentă Sărata au beneficiat, timp de un an, de consultaţii medicale gratuite, în baza unui proiect finanţat prin Phare 2006 în valoare de peste 54.000 de euro.
Alba: Ecografii mamare gratuite oferite de social-democraţi Zeci de femei din Alba vor avea posibilitatea să efectueze gratuit ecografii mamare în cadrul unei acţiuni pentru diagnosticarea precoce a cancerului de sân iniţiate de către deputaţii social-democraţi Ioan Dîrzu şi Călin Potor, alături de Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Social Democrat.
PSD propune un proiect de sprijinire a medicinei de familie ca răspuns la "supeficialitatea" cu care CNAS tratează acest domeniu Refuzul medicilor de familie de a semna contractul-cadru se datorează "dezinteresului şi superficialităţii cu care Casa Naţională de Asigurări de Sănătate tratează domeniul asistenţei medicale primare", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, doctorul Alexandru Rafila, vicepreşedintele Dep...
MS sprijină autorităţile locale cu documente gratuite pentru construirea de spitale Ministerul Sănătăţii pune la dispoziţia autorităţilor locale din mai multe judeţe documente în valoare de 40.000.000 lei necesare pentru demararea construcţiei spitalelor judeţene.
Femeile din Buftea beneficiază de un program gratuit de prevenţie prin care pot depista la timp cancerul Fundaţia Renaşterea a prezentat, joi, la Buftea, programul ''Unitatea Mobilă de Diagnostic Renaşterea'', ce oferă investigaţii medicale gratuite, pentru sân şi col uterin, femeilor din localitate, până la data de 3 octombrie 2014.