Cele mai citite
 


Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria
vineri, 31 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cunoscutul om de televiziune român Şerban Huidu, realizator al îndrăgitei emisiuni 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit miercuri seara un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
Potrivit unor mărturii, accidentul ar fi intervenit în jurul orei locale 19, pe una din pârtiile de la Innsbruck. În urma impactului cu un copac, Şerban Huidu a suferit un grav traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat de urgenţă la spital în stare critică.

În prezent, el este internat în Spitalul Universitar din Innsbruck.

Familia Huidu a solicitat sprijinul Ambasadei României în Austria, iar o reprezentantă a Ministerului român al Afacerilor Externe, Doris Mircea, a precizat că 'Ambasada României la Viena a luat imediat legătura cu familia căreia îi asigură asistenţa necesară în aceste situaţii - sprijin, contacte cu medicii. Nu ne putem însă pronunţa asupra stării de sănătate a lui Şerban Huidu, fără acordul familiei. Tot ce putem spune este că jurnalistul se află în comă indusă şi că, deocamdată, nu se pune problema transportării lui la un spital din Viena', a adăugat ea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune Şerban Huidu, realizator al emisiunii 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit, miercuri seară, un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
(Corespondenţă) Austria: Schiorul Hans Grugger s-a recuperat complet după accidentarea la cap Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Schiorul lotului olimpic austriac, Hans Grugger, 29 de ani, s-a recuperat complet, după gravul accident suferit în urmă cu peste două săptămâni, pe pârtia staţiunii Kitzbuhel, unde se antrena pentru Cupa Mondială.
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...
Austria: Şerban Huidu se recuperează rapid Realizatorul tv Şerban Huidu a fost transferat, luni, din secţia de terapie intensivă, într-un salon al Clinicii Universitare de Neurologie din Innsbruck.
Spitalul Universitar: Şase pacienţi sunt în stare critică; încă un pacient externat Şase pacienţi internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sunt în stare critică, trei în stare gravă, informează un comunicat de presă al unităţii medicale transmis luni AGERPRES.
Galaţi: Accident rutier cu patru răniţi Patru tineri din comuna gălăţeană Nicoreşti au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localităţii şi produs de un şofer băut, se arată într-un comunicat de presă transmis joi AGERPRES, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.