Cele mai citite
 


Conferinţă de presă la Innsbruck privind starea de sănătate a lui Şerban Huidu
vineri, 31 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O conferinţă de presă privind starea de sănătate a realizatorului tv Şerban Huidu va fi susţinută, joi, la orele locale 14:00 (15:00 ora României), la Centrul Medical Anichstrasse din Innsbruck, de către cadrele medicale care îl au pe acesta sub observaţie, informează Ambasada României la Viena.
Profesorul universitar dr. Erich Schmutzhard şi Dr. Bettina Pfausler, de la Clinica Universitară de Neurologie, vor furniza amănunte despre starea pacientului, care a suferit traumatisme grave craniene, în urma unui accident de schi, în staţiunea turistică Patscherkofel.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a ameliorat evident, anunţă un nou buletin medical Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 's-a ameliorat în mod evident' în ultimele 24 de ore, anunţă buletinul medical emis duminică de Clinica Universitară de Neurologie din Innsbruck, unde este internat realizatorul tv, în urma accidentului de schi suferit miercuri pe pârtia din staţiunea montană Pa...
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...
Braşov: Nu avem informaţii că dosarul lui Huidu va fi preluat de o instanţă superioară, spune prim-procurorul Carmina Reit Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Carmina Reit, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că până în prezent nu are informaţii conform cărora dosarul privind accidentul produs de Şerban Huidu va fi preluat de o instanţă de rang superior.
Şerban Huidu nu va avea nevoie de operaţie, declară medicii din Innsbruck Starea realizatorului tv Şerban Huidu este stabilă şi nu necesită o intervenţie chirurgicală, a declarat, joi, prof. univ dr. Erich Schmutzhard de la Clinica Universitară de Neurologie din Innsbruck, într-o conferinţă de presă.
Constanţa: Două paciente de la Spitalul judeţean, în stare critică şi suspectate de infecţie cu virusul A/H1N1 Constanţa, 2 mar /Agerpres/ - Două paciente internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa sunt în stare critică, ambele fiind suspectate de infectare cu virusul A/H1N1.
Laboratorul Biotrial a fost absolvit de vinovăţie în cazul voluntarului decedat la testarea unui medicament O anchetă administrativă asupra testării unui medicament, soldată cu un deces în vestul Franţei, a relevat "trei neajunsuri majore" ale laboratorului Biotrial care nu a inclus suficiente informaţii cu privire la starea de sănătate a pacientului, fără a determina cauzele exacte ale acestui tip accident...