Cele mai citite
 


Investiţia de consolidare şi modernizare a Spitalului Dr. Carol Davila a fost preluată de Primăria Capitalei
vineri, 31 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul General al Municipiului Bucureşti convocat joi, în şedinţă de îndată, a adoptat un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii actului adiţional la protocolul dintre Municipiul Bucureşti şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru continuare lucrărilor de consolidare şi modernizare a Spitalului Clinic de Nefrologie 'Dr. Carol Davila'.
CGMB a luat această decizie întrucât spitalul în cauză era gestionat iniţial de sectorul 1 şi a fost preluat de către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Lucrările de modernizare a Spitalului 'Dr. Carol Davila' din Bucureşti au fost finalizate Lucrările de consolidare şi modernizare a Spitalului Clinic de Nefrologie 'Dr. Carol Davila' din Bucureşti au fost finalizate, valoarea totală a investiţiei la momentul recepţiei ridicându-se la 22,44 milioane lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Lucrările de consolidare a Spitalului Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila au fost finalizate Recepţia finală a lucrărilor de consolidare şi refuncţionalizare a Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucureşti a avut loc luni, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 21,737 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis luni de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.
BUCUREŞTI, 555 DE ANI: Instituţii de învăţământ superior emblematice pentru Capitală În Capitală există multe universităţi cu tradiţie şi valoare recunoscută la nivel naţional. Mare parte dintre acestea au fost prezentate de-a lungul anului la rubrica ''LA PAS PRIN BUCUREŞTI''.
Buşoi propune construirea unui mare spital de urgenţă în Bucureşti şi reconsolidarea clădirilor cu risc seismic Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, desemnat candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei, propune construirea unui spital de urgenţă în Bucureşti care să fie cel mai mare din estul Europei şi demararea unui program privind consolidarea clădirilor cu risc seismic.
Chiliman: Investiţiile în sănătate au fost şi rămân o prioritate pentru Primăria sectorului 1 Investiţiile în sănătate au fost şi rămân o prioritate pentru Primăria sectorului 1, iar unităţile sanitare aflate în administrarea Consiliului Local sector 1 sunt clinici moderne, potrivit unei postări de pe blogul edilului acestei zone administrative, Andrei Chiliman.
Primăria sector 1 continuă investiţiile la unităţile sanitare Primăria Sectorului 1 va începe anul acesta construcţia primei clinici de chirurgie cardiovasculară şi pediatrie de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', destinată copiilor cu malformaţii cardiace.