Cele mai citite
 


Franţa: Un model anorexic a murit la vârsta de 28 de ani
vineri, 31 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Boli de nutritie
 

Un model francez care a făcut campanie împotriva anorexiei pozând goală pentru o reclamă în condiţiile în care ea înseşi suferea de această boală a murit la vârsta de 28 de ani, au anunţat joi mass media franceze, citate de Associated Press.

Isabelle Caro, al cărei afiş din 2007, intitulat 'No Anorexia', a fost interzis în Italia din cauza imaginilor şocante cu fotomodelul gol, a murit la 17 noiembrie, dar familia ei a cerut ca moartea ei să fie ţinută secret, a anunţat Le Parisien.
Cauza morţii nu este cunoscută, dar Caro, care suferea de anorexie de la vârsta de 12 ani, a fost spitalizată recent cu probleme respiratorii, a scris ziarul, care citează o declaraţie a prietenului fetei, cântăreţul elveţian Vincent Bigler.
Caro a şocat industria modei, când trupul ei gol, aproape scheletic, a apărut în campania fotografului italian Oliviero Toscani - cunoscut pentru reclamele sale controversate pentru Benetton.
Caro cântărea în momentul realizării afişului doar 30 de kilograme, la o înălţime de 1,63m.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anorexia afectează copii tot mai mici (studiu) Tot mai mulţi copii mici sunt îngrijiţi în sistemul sanitar pentru anorexie severă. Un studiu britanic, citat de site-ul lesquotidiennes.com., arată că, în ultimii trei ani, peste o sută de copii între cinci şi şapte ani au fost spitalizaţi pentru că refuzul de a se hrăni le punea în pericol viaţa.
Gripa A /H1N1/: campanie de vaccinare în Iran cu vaccinuri din Franţa Iranul va lansa în următoarele zile o campanie de vaccinare împotriva gripei A/H1N1/ cu vaccinuri achiziţionate în special din Franţa, informează AFP.
Comprimate de iod pentru locuitorii de pe raza centralelor nucleare din Franţa în 2016 O nouă campanie de distribuire preventivă de comprimate de iod pentru populaţia care locuieşte în apropierea unei centrale nucleare va fi lansată în luna ianuarie în Franţa, a anunţat autoritatea pentru securitate nucleară (Autorité de sureté nucléaire, ASN) citată de agenţia France Presse.
Franţa: candidata ecologiştilor, spitalizată după ce a căzut pe o scară Candidata ecologiştilor la alegerile prezidenţiale din Franţa, Eva Joly, şi-a petrecut noaptea de duminică spre luni într-un spital, după ce şi-a pierdut echilibrul şi a căzut pe o scară, însă a fost externată luni şi îşi va continua activităţile, potrivit directorului său de campanie, citat de AFP.
Franţa anunţă cele mai drastice legi din lume împotriva fumatului (The Independent) Franţa, unde mereu vedeai o ţigară Gauloise lipită de buzele oricărui actor sau intelectual, plănuieşte să introducă unul dintre cele mai drastice regimuri antifumat din lume, scrie cotidianul britanic The Independent.
Specialişti din Franţa vor efectua gratuit operaţii pentru cazuri sociale din România Doi medici specialişti în chirurgie cardio-vasculară pediatrică, reprezentanţi ai Fundaţiei 'Mecenat Chirurgie Cardiaque' din Franţa, vor sosi vineri în Bucureşti pentru a pune bazele unui parteneriat iniţiat de Intermedicas, medicii urmând a efectua intervenţii chirurgicale pro-bono pentru cazurile...