Cele mai citite
 


Polonia: Generalul Jaruzelski a fost externat din spital
vineri, 31 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul dictator comunist polonez Wojciech Jaruzelski a fost externat joi din spitalul unde fusese internat sâmbăta trecută din cauza unei pneumonii şi a unei insuficienţe cardiace, a anunţat agenţia poloneză PAP, preluată de AFP.
Generalul a părăsit spitalul la bordul unui automobil, dar nu a dorit să le vorbească jurnaliştilor prezenţi la faţa locului.
Wojciech Jaruzelski /87 de ani/ a fost internat la 25 decembrie la spitalul din Olsztyn, în nord-estul Poloniei, 'cu simptomele unei pneumonii şi ale unei insuficienţe cardiace'', a declarat medicul-şef Tadeusz Zechowicz.
'Am aplicat un tratament tipic în astfel de cazuri, iar starea pacientului s-a ameliorat de la o oră la alta', a adăugat el, precizând că ''perioada de convalescenţă după o pneumonie gravă este de două-trei săptămâni''.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pneumonia la copii Pneumonia este un termen general care se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii si paraziti .
Starea generalului Jaruzelski, aflat în spital, se ameliorează /medici/ Starea de sănătate a fostului dictator comunist polonez Wojciech Jaruzelski /87 de ani/, internat în spital de sâmbăta trecută din cauza unei pneumonii şi a unei insuficienţe cardiace, s-a ameliorat, au afirmat joi medicii săi, citaţi de AFP.
Suceava: Mai multe pneumonii şi cazuri de gripă comparativ cu anul trecut Numărul cazurilor de pneumonie înregistrate în judeţul Suceava în ultimele şapte zile a scăzut comparativ cu săptămâna anterioară, dar rămâne mai mare faţă de perioada similară a anului trecut, a declarat, joi, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Cătălina Zorescu. Totodată...
Polonia, România şi Germania au cele mai poluante centrale pe cărbune din Europa (Raport HEAL) Centralele pe cărbune din Polonia, România şi Germania sunt cele mai poluante din ţările Uniunii Europene, în ceea ce priveşte cantitatea de substanţe nocive eliberate în atmosferă, arată un studiu, publicat de Health and Environment Alliance (HEAL), remis, joi, AGERPRES de Fundaţia TERRA Mileniul III...
Polonia: Directorul unui spital, concediat după ce a refuzat să facă o întrerupere de sarcină Primăria capitalei poloneze Varşovia a decis concedierea directorului unui spital public după ce acesta a refuzat să facă o întrerupere de sarcină justificată de o malformaţie a fătului, informează AFP, citând un purtător de cuvânt al municipalităţii.
Polonia: Starea sănătăţii mamei preşedintelui Kaczynski s-a înrăutăţit după ce a aflat de moartea fiului său Starea sănătăţii mamei preşedintelui polonez Lech Kaczynski s-a înrăutăţit după ce ea a aflat de moartea fiului său în tragedia aviatică de lângă Smolensk, în vestul Rusiei, informează newsru.com, citând mass-media poloneze.