Cele mai citite
 


Şerban Huidu nu va avea nevoie de operaţie, declară medicii din Innsbruck
vineri, 31 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea realizatorului tv Şerban Huidu este stabilă şi nu necesită o intervenţie chirurgicală, a declarat, joi, prof. univ dr. Erich Schmutzhard de la Clinica Universitară de Neurologie din Innsbruck, într-o conferinţă de presă.
'În urma unei tomografii, s-a observat o sângerare uşoară, dar presiunea intracraniană este normală şi nu a fost necesară o intervenţie pentru scăderea tensiunii intracraniene. După tomografia computerizată am ajuns la concluzia că nu este necesară, în nici un caz, o intervenţie chirugicală. în următoarele ore nu este de aşteptat o înrăutăţire a situaţiei pacientului. Vom încerca o trezire treptată din coma artificială, dar această trezire va dura un timp şi probabil că mâine dimineaţă (vineri) pacientul va fi treaz complet. Atunci vom putea vedea dacă recunoaşte persoanele din jur şi dacă îşi poate mişca mâinile şi picioarele. Mâine vom putea spune cu exactitate în ce situaţie se află, dar suntem foarte optimişti în privi nţa îmbunătăţirii stării sale de sănătate', a spus profesorul neurolog Schmutzhard în conferinţa de presă transmisă de Antena3.
Acesta a reconfirmat că starea lui Huidu este stabilă şi sunt foarte optimişti în ceea ce priveşte evoluţia acestuia.
'Situaţia domnului Huidu este stabilă, iar după ce îl vom trezi, nu va fi necesară o operaţie chirurgicală, mai mult ca sigur', a precizat doctorul austriac.
Medicul austriac a arătat că mai este necesară o investigaţie pentru a vedea cât de grav este traumatismul, dar analiza nu poate fi făcută în actualele condiţii în care se află pacientul.
Acesta a spus, totuşi, că nu va fi vorba de o recuperare de zile, ci de mai multe săptămâni.
'După analizele neurologice se va lua hotărârea, împreună cu familia acestuia, dacă va fi transportat acasă', a spus Erich Schmutzhard.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...
Cluj: Intervenţie reuşită de extirpare a unor metastaze pulmonare, efectuată de o echipă a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie O echipă de medici de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca, condusă de Dan Nicolau, şeful secţiei de chirurgie toracică, a realizat, luni, prima intervenţie chirurgicală din clinică pentru stoparea evoluţiei unor metastaze pulmonare, cu un echipament ultramodern cu...
Prima intervenţie chirurgicală pro bono la Spitalul Euroclinic la un tânăr cu o tumoră la baza craniului de 8 cm O primă intervenţie chirurgicală dintr-un program de operaţii pro bono pe care Reţeaua Regina Maria le are în vedere la Spitalul Euroclinic a fost realizată la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri.
Intervenţie chirurgicală la inimă realizată în premieră în România Un nou tip de intervenţie chirurgicală la inimă numit MitraClip va fi realizată în premieră în România într-un centru medical privat, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, chirurgul cardiolog Dan Deleanu.
Una dintre victimele accidentului de tramvai de la Iaşi are nevoie de o intervenţie chirurgicală în străinătate Asistenta medicală, victimă a accidentului de tramvai produs în urmă cu trei săptămâni la Iaşi, are nevoie de o intervenţie chirurgicală şi tratament în străinătate, susţine prefectul, Dragomir Sava Tomaşeschi.
Intervenţie chirurgicală efectuată în premieră de medicii ieşeni O echipă de medici de la Spitalul de Recuperare din Iaşi a efectuat, vineri, o intervenţie chirurgicală în timpul căreia a fost transplantată o proteză de umăr unui bărbat din judeţul Neamţ diagnosticat cu boala Wilson.