Cele mai citite
 


Iaşi: Revelion în spital
duminică, 2 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi bărbaţi fără adăpost îşi vor petrece revelionul la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce au fost aduşi din stradă din cauza hipotermei.
Unul dintre pacienţi, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a suferit degerături la nivelul mâinilor şi picioarelor după ce a stat mai multe ore în frig. Cel de-al doilea, în vârstă de 53 de ani, are nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost agresat şi înjunghiat de un alt om al străzii.
Pentru reabilitare, cei din UPU au impus măsuri de încălzire activă şi pasivă asociate tratamentului de chirurgie plastică.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor, susţine că pe lângă tratamentul medicamentos, cei doi oameni ai străzii vor beneficia şi de un tratament special: spălat, deparazitat, o masă cu hrană caldă şi un pat cald.
'Măcar în noaptea dintre ani să mai beneficieze de condiţiile pe care le-au avut odată', a spus dr. Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: Un bucureştean a degerat în drum spre Ierbiceni Un bucureştean a ajuns, luni dimineaţa, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit degerături grave şi a îngheţat în drum spre localitatea Ierbiceni.
Iaşi: Medicii de la 'Urgenţe' vor taxă pe viciu pentru importatorii de produse etnobotanice Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi vor iniţierea unui proiect legislativ prin intermediul căruia să fie impusă 'taxa pe viciu' pentru importatorii şi comercianţii de plante cu efecte halucinogen.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Sute de persoane şi-au petrecut Paştele la spital Peste 200 de persoane au ajuns, în primele două zile de Paşte, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, pentru îngrijiri medicale.