Cele mai citite
 


Consilierul prezidenţial Alexandrina Gătej a demisionat
duminică, 2 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierul prezidenţial Alexandrina Corina Gătej a decis să-şi dea demisia, în contextul recentelor informaţii vehiculate în mass-media cu privire la presupusele legături pe care aceasta le-ar fi avut cu fosta securitate.
'Decizia foarte clara a CNAS de necolaborare a mea cu Securitatea a generat
un mod de abordare publică speculativ şi denigrator care a adus importante
prejudicii atât mie, cât şi familiei mele. În contextul recentelor atacuri nejustificate la adresa mea, am decis să părăsesc funcţia pe care o deţin', spune Gătej, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.
Ea mai precizează că îşi va dedica resursele de competenţă mediului privat economic, acolo unde, spune Gătej, performanţa şi valoarea unui profesionist primează.
'Ca român, a fost o onoare să lucrez pentru Preşedintele ţării mele. Am făcut acest lucru cu deplină integritate şi profesionalism. Mulţumesc colegilor, tuturor reprezentanţilor oneşti şi profesionişti cu care am avut şansa să lucrez - reprezentanţii instituţiilor statului, mediului de afaceri şi mass-media', mai spune consilierul prezidenţial.
Corina Gătej se declară dezamăgită să constate două adevăruri triste cu privire la
nivelul dezbaterii publice în societatea românească şi anume: că nu suntem pregătiţi
să acceptăm experienţa profesională, rezultatele şi competenţa ca valori absolut necesare progresului economic şi că există o reticenţă nejustificată de a respecta deciziile instituţiilor statului român.
'M-am întors în ţară cu o carieră în mediul economic privat ale cărei rezultate şi competenţe au fost pe deplin apreciate şi răsplătite în ultimii 15 ani. Am intrat în sectorul public cu convingerea că aparţin unei generaţii care are obligaţia să contribuie la progresul ţării. Această convingere m-a determinat să fac pasul din mediul privat economic în administraţia publică chiar dacă a trebuit să fac sacrificii în plan personal', afirmă Gătej.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CNAS: Contractele şefilor caselor judeţene de asigurări de sănătate au încetat în urma actualizării indicatorilor de performanţă Contractele de management ale preşedinţilor-directori generali ai caselor judeţene de asigurări de sănătate au încetat în data de 30 septembrie în urma actualizării indicatorilor de performanţă, a anunţat CNAS.
Vasile Ciurchea (CNAS): Încerc pentru anul viitor să creăm un capitol bugetar pentru boli rare Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a declarat vineri, la Zalău, că pentru anul 2016 are în vedere crearea unei linii bugetare dedicată bolilor rare, din care să se poată finanţa cazurile speciale ale pacienţilor care suferă de astfel de afecţiuni.
Demonstraţii practice pe un simulator 3D, pentru studenţii de la Stomatologie Studenţii de la Facultăţile de Medicină Dentară vor putea să dobândească experienţă profesională încă din anul III de studiu prin intermediul unui sistem de simulare asistată pe calculator 3D, a declarat prof.univ.dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină...
CNAS asigură că va remedia în timpul cel mai scurt defecţiunea la sistemul informatic Casa Naţională de Asigurări de Sănătate le garantează clienţilor şi partenerilor săi că va remedia în timpul cel mai scurt disfuncţionalităţile la sistemul informatic, repunând urgent în funcţiune acest sistem 'a cărui performanţă este garantată', se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES...
Nestle intenţionează să folosească experienţa cu piloţii avionului Solar Impulse 2 la elaborarea unei nutriţii adecvate vârstnicilor Proiectul Solar Impulse 2 a ajuns marţi la final, iar gigantul elveţian în domeniul alimentaţiei Nestle intenţionează să folosească experienţa cu piloţii pentru a o aplica nutriţiei persoanelor vârstnice, relatează marţi AFP.
Ciurchea (CNAS): Prin contractele cost-volum mai mulţi pacienţi vor beneficia de tratament Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a afirmat luni, cu prilejul unei dezbateri, că prin încheierea de contracte cost-volum mai mulţi pacienţi vor beneficia de tratament, însă a precizat că semnarea acestor contracte nu ţine doar de CNAS, ci şi de producătorii...