Cele mai citite
 


Un număr mare de ieşeni şi-au petrecut revelionul la spital
duminică, 2 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 100 de persoane au avut în noaptea dintre ani nevoie de asistenţă medicală de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Clinic de Urgenţă 'Sf.Ioan' din Iaşi.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU a declarat, sâmbătă, că în ceea ce priveşte patologiile, preponderente au fost traumatismele, urmate, de intoxicaţii, arsuri, accidente. De asemenea, nu au lipsit tentativele de sinucidere şi hipotermiile.
Dintre cei care au solicitat asistenţă medicală, 14 au rămas internaţi la Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sf Ioan'

'În ciuda gravităţii acestor cazuri, echipa medicală de la urgenţe a reuşit să rezolve prompt şi eficient toţi pacienţii. Etilicii au reprezentat o pondere importantă înte aceşti pacienţi, iar agresivitatea unora dintre aceşti pacienţi a făcut necesară intervenţia repetată a agenţilor de pază. Primul spital de urgenţă din viaţa ieşenilor şi-a respectat promisiunea şi la trecerea dintre ani. Noi avem grijă de dumneavoastră şi în 2011', a declarat dr. Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Peste 100 de persoane internate la UPU, în Ajunul Crăciunului Aproximativ 100 de persoane au avut nevoie în Ajunul Crăciunului de asistenţă medicală la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Bihor: Asistenţa medicală de urgenţă, sub o singură comandă în Oradea Asistenţa medicală de urgenţă în Oradea va funcţiona unitar, sub o singură comandă, prin comasarea celor două mari structuri din municipiu care funcţionează la Spitalul Municipal şi la Spitalul Judeţean, a anunţat marţi primarul Ilie Bolojan.
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Asistenţa medicală de sărbători Asistenţa medicală de urgenţă în zilele de Crăciun (25-26 decembrie) va fi asigurată de următoarele unităţi sanitare: Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca - telefon 021/599.23.00, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar - telefon 021/318.05.22, Spitalul Clinic de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' - telefon 021/255...