Cele mai citite
 


Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a ameliorat evident, anunţă un nou buletin medical
duminică, 2 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 's-a ameliorat în mod evident' în ultimele 24 de ore, anunţă buletinul medical emis duminică de Clinica Universitară de Neurologie din Innsbruck, unde este internat realizatorul tv, în urma accidentului de schi suferit miercuri pe pârtia din staţiunea montană Patscherkofel, relatează agenţia austriacă APA.
Pacientul poate comunica din nou, 'stă tot mai mult treaz, vorbeşte şi în dimineaţa aceasta a mâncat', precizează medicii care au iniţiat sâmbătă scoaterea sa din coma indusă artificial.

Rezultatele investigaţiilor sunt considerate pozitive de către specialiştii secţiei de terapie intensivă, care amintesc totuşi că pacientul îşi revine după răni care i-au pus în pericol viaţa.

Huidu este în continuare slăbit, are nevoie de linişte şi trebuie monitorizat, motive pentru care rămâne în secţia de terapie intensivă, mai spun medicii austrieci.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...
Austria: Şerban Huidu se recuperează rapid Realizatorul tv Şerban Huidu a fost transferat, luni, din secţia de terapie intensivă, într-un salon al Clinicii Universitare de Neurologie din Innsbruck.
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Conferinţă de presă la Innsbruck privind starea de sănătate a lui Şerban Huidu O conferinţă de presă privind starea de sănătate a realizatorului tv Şerban Huidu va fi susţinută, joi, la orele locale 14:00 (15:00 ora României), la Centrul Medical Anichstrasse din Innsbruck, de către cadrele medicale care îl au pe acesta sub observaţie, informează Ambasada României la Viena.
Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune român Şerban Huidu, realizator al îndrăgitei emisiuni 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit miercuri seara un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
UPDATE Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune Şerban Huidu, realizator al emisiunii 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit, miercuri seară, un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.