Cele mai citite
 


Sibiu: Cel puţin cinci fracturi zilnic, deşi nu este zăpadă
marţi, 4 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cel puţin cinci sibieni au suferit fracturi ale membrelor, în medie zilnic, de la începutul anului, deşi nu prea există zăpadă şi gheaţă pe trotuarele şi străzile din oraş, iar la schi nu s-a înregistrat decât un accidentat uşor, pe pârtia din staţiunea Păltiniş, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful Salvamont Sibiu, Adrian David.
Cele mai multe solicitări în primele trei zile la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Sibiu au fost pentru fracturi. Pe locul doi, au fost cei care au consumat băuturi alcoolice în exces şi li s-a făcut rău după Revelion, iar pe locul trei în topul celor mai mulţi pacienţi din noul an sunt cei care au fost victime ale unor agresiuni fizice.
În primele zile ale noului an, numărul solicitărilor la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu nu a depăşit cifra înregistrată într-un week-end obişnuit, adică cea de cel puţin 160 de pacienţi, zilnic, iar sibienii au fost cumpătaţi în ceea ce priveşte consumul de alimente şi alcool, conform unui comunicat trimis, luni, de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Peste 90 de persoane s-au ales cu fracturi din cauza trotuarelor necurăţate de gheaţă Un număr de 91 de sibieni, din cei peste 500 care au ajuns în primele două luni ale anului la spital cu diverse fracturi, au declarat că au alunecat pe gheaţa necurăţată de pe trotuar.
Comunicat de presă - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu În urma accidentului rutier din această dimineaţă de la Porumbacu de Jos, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Sibiu au fost aduşi doi pacienţi: un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 36 de ani.
Sibiu: De şase ori mai mulţi pacienţi care au căzut pe gheaţă, decât în 2014, au ajuns la spital De şase ori mai mulţi pacienţi care au căzut pe gheaţă au ajuns în ultimele trei zile la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, ceea ce înseamnă 36 de pacienţi, faţă de numai şase cât apelau la ajutorul medicilor ortopezi în aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat luni, pentru AGERPRES,...
Cel puţin trei sibieni ajung, zilnic, la ortoped cu fracturi din cauza gheţii Cel puţin trei sibieni ajung la ortoped zilnic pentru a-şi pune în ghips mâinile sau picioarele, din cauza gheţii, numărul celor care au suferit fracturi în luna ianuarie fiind de 200, din care peste 80 au afirmat că au alunecat pe trotuar sau pe stradă, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Raluca...
Sibiu: 22 de persoane au ajuns la spital după ce au căzut pe gheaţă; Primăria dă amenzi pentru trotuarele necurăţate Un număr de 22 de sibieni au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu în ultimele trei zile, după ce au căzut pe gheaţă, medicii ortopezii diagnosticând 18 pacienţi cu fracturi, potrivit statisticii spitalului sibian.
Sibiu: Unitatea de Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, extinsă şi renovată Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a fost extinsă şi renovată, aici fiind primiţi anual peste 60.000 de pacienţi din judeţele Sibiu, Alba şi Braşov, a anunţat marţi, conducerea unităţii spitaliceşti.