Cele mai citite
 


Medicii recomandă o perioadă de detoxifiere după sărbători
marţi, 4 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În această perioadă de după sărbătorile de iarnă este recomandat să se mănânce uşor, să se bea ceaiuri multe de sunătoare, coada şoricelului, păpădie, multe lichide şi să se renunţe la alcool, a declarat pentru AGERPRES, dr.Doina Mihăilă, medic de familie.
'Este bine să avem o perioadă de detoxifiere cu un regim uşor, cu fructe, legume proaspete de preferat, mai ales că urmează sărbătoarea Sfântului Ion', a menţionat dr. Doina Mihăilă.
De asemenea, întrucât în această perioadă se anunţă ger şi frig, este recomandat pentru cei cu boli cronice să nu iasă afară decât dacă este absolut necesar, de preferat în timpul prânzului dacă nu e ger, în general fiind de evitat dimineaţa şi seara. Aceleaşi recomandări privind evitarea expunerii la temperaturi scăzute şi adăpostirea în casă, la căldură, sunt adresate şi celor care au avut viroze.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii susţin necesitatea unei detoxifieri a organismului, după perioada de iarnă Bucureşti, 17 feb /Agerpres/ - O detoxifiere a organismului este necesară după perioada de iarnă, acest proces ajutând la eliminarea substanţelor nocive din corp şi la îmbunătăţirea tonusului, susţin medicii.
Lygia Alexandrescu: Sistemele digestiv şi renal cele mai afectate după mesele abundente de Sărbători Mesele dese, târzii şi abundente, caracteristice perioadei Sărbătorilor de iarnă, consumul de alcool sau de dulciuri rafinate, aportul limitat de fructe şi de apă, orele insuficiente de somn şi lipsa efortului fizic contribuie la creşterea greutăţii şi afectează sistemele digestiv şi renal, afirmă n...
Dr. Irina Ungureanu: Avitaminozele sunt frecvent responsabile de declanşarea asteniilor de primăvară Multe persoane ies din iarnă cu organismul slăbit din cauza alimentaţiei predominant cu produse din carne şi a consumului insuficient de vitamine şi minerale, a declarat pentru AGERPRES dr. Irina Ungureanu de la Centrul de Diagnostic şi Tratament ''Victor Babeş''.
Medicii recomandă moderaţie în alimentaţie de sărbători În perioada sărbătorilor de iarnă, medicii recomandă evitarea consumului excesiv de alimente şi de alcool, dar şi multă mişcare în aer liber, pentru a preveni riscul de îmbolnăviri, se arată într-un comunicat remis AGERPRES de Ministerul Sănătăţii.
4 plante care iti curata ficatul Fara nici un dubiu, ficatul este cel mai important organ din corp pentru detoxifiere. Acesta ajuta la digerarea si metabolizarea grasimilor si detoxifica corpul de poluari, aditivi alimentari sau alte toxine. Aici puteti gasi 4 plante care va ajuta sa va curatati ficatul:
OPINIA NUTRIŢIONISTULUI Dieta de "recuperare" după sărbătorile de iarnă Zilele de Crăciun şi Anul Nou înseamnă mai multă linişte şi odihnă, desprinderea de realitatea de la serviciu sau de la şcoală şi de grijile cotidiene, însă, de cele mai multe ori, relaxarea, indulgenţele culinare şi mai multe ore de somn ne aduc şi nişte kilograme în plus, afirmă nutriţionistul Lygia...