Cele mai citite
 


O femeie a născut trei gemeni de vârste diferite
marţi, 4 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Însărcinată graţie procreării asistate, o britanică a născut în două reprize trei gemeni, rezultaţi din aceeaşi fecundare in vitro. Acum 11 ani, ea a născut două gemene, informează site-ul lesquotidiennes.com.
Pentru că a dorit să mai aibă un copil, ea s-a adresat clinicii în care au fost congelaţi embrionii în plus, pentru a-i reimplanta unul. Intervenţia a avut succes, sarcina s-a dezvoltat fără probleme şi acum trei luni s-a născut o fetiţă, identică cu surorile ei mai mari. Iată cum se poate, datorită tehnologiei moderne, să se nască tripleţi de vârste diferite!, se încheie articolul de pe site-ul lesquotidiennes.com.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primii tripleţi obţinuţi prin fertilizare in vitro, la Clinica de Reproducere Umană Mureş Clinica de Reproducere Umană Mureş a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, naşterea primilor tripleţi obţinuţi prin fertilizare in vitro, două fetiţe şi un băieţel.
SUA: Doi gemeni s-au născut la interval de 38 de zile Doi gemeni s-au născut prematur în Statele Unite la interval de 38 de zile şi sunt teferi momentan graţie asistenţei acordate de medici.
Dieta, activităţile fizice şi alăptarea copilului ajută mămicile să slăbească Multe femei continuă după ce nasc să păstreze câteva kilograme în plus, acumulate în perioada în care au fost însărcinate. Pierderea surplusului de kilograme de după sarcină este legată de trei puncte importante a căror relevanţă începe chiar dinainte de a da naştere: kilogramele câştigate în timpul...
O femeie a născut gemeni identici la o diferenţă de 24 de zile într-un spital din Boston O femeie a născut gemeni univitelini la o diferenţă de 24 de zile într-un spital din Boston, dintre care primul după doar 24 de săptămâni de sarcină, potrivit ziarului Boston Globe, citat joi de agenţia EFE.
Fapt rarisim, o femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja Le-au trebuit trei ani Juliei Grivenburg şi soţului ei, Todd, să conceapă un copil. Dar natura a decis să le joace o mică farsă: un al doilea copil a fost conceput la două săptămâni şi jumătate după primul, informează 7sur7.be.
Indignare în Elveţia după ce o femeie de 66 de ani a născut Anunţul că o pensionară de 66 de ani a născut gemeni a declanşat luni o vie polemică în Elveţia, numeroase comentarii pe internet denunţând 'egoismul' mamei, relatează AFP.