Cele mai citite
 


Austria: Şerban Huidu se recuperează rapid
marţi, 4 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Realizatorul tv Şerban Huidu a fost transferat, luni, din secţia de terapie intensivă, într-un salon al Clinicii Universitare de Neurologie din Innsbruck.

Huidu s-a aflat în comă artificială de miercurea trecută, în urma unui accident la schi suferit pe pârtia staţiunii turistice Patscherkofel din Austria.
Duminică, Şerban Huidu s-a trezit complet din coma indusă în care s-a aflat timp de aproape 6 zile, a vorbit cu medicii şi familia şi a mâncat.
Potrivit doctorilor, citaţi de agenţia APA, Şerban Huidu, se va afla în următoarele 48 de ore, sub supraveghere, în Secţia de Medicină Generală.
Acesta a fost supus, duminică, unor teste speciale, care au arătat că starea sa de sănătate se ameliorează constant.
Refacerea acestuia ar putea dura 'săptămâni şi chiar luni', iar acum cea mai importantă pentru acesta este odihna, au precizat medicii. AGERPRES

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...
Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune român Şerban Huidu, realizator al îndrăgitei emisiuni 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit miercuri seara un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
UPDATE Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune Şerban Huidu, realizator al emisiunii 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit, miercuri seară, un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a ameliorat evident, anunţă un nou buletin medical Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 's-a ameliorat în mod evident' în ultimele 24 de ore, anunţă buletinul medical emis duminică de Clinica Universitară de Neurologie din Innsbruck, unde este internat realizatorul tv, în urma accidentului de schi suferit miercuri pe pârtia din staţiunea montană Pa...
(Corespondenţă) Austria: Schiorul Hans Grugger s-a recuperat complet după accidentarea la cap Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Schiorul lotului olimpic austriac, Hans Grugger, 29 de ani, s-a recuperat complet, după gravul accident suferit în urmă cu peste două săptămâni, pe pârtia staţiunii Kitzbuhel, unde se antrena pentru Cupa Mondială.
Şerban Huidu revine la 'Cronica Cârcotaşilor' Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Şerban Huidu, realizatorul "Cronicii Cârcotaşilor" împreună cu Mihai Găinuşă, revine miercuri seara în emisiunea care l-a consacrat. Anunţul a fost făcut de Şerban Huidu, miercuri, pe blogul său. "Am regăsit scaunul şi colegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alături...