Cele mai citite
 


Satu Mare: Director plin la Spitalul Judeţean, după 7 ani de interimat
luni, 3 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Satu Mare, 3 ian/ Agerpres/ - Spitalul Judeţean (SJ) Satu Mare are începând de luni o nouă conducere, în urma desfăşurării unui concurs, după şapte ani în care au fost mai mulţi directori interimari.
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat luni, la instalarea lui Adrian Marc în funcţia de director al SJ Satu Mare, că se pune punct unei perioade de şapte ani în care au fost schimbaţi foarte mulţi directori interimari.
'După şapte ani s-a pus punct interimatului la Spitalul Judeţean. Au fost unu-doi directori noi în fiecare an, interimatul a depăşit deja orice limită, este nevoie de stabilitate şi o strategie pusă la punct', a declarat Csehi Arpad.
Noul director, Adrian Marc, care a câştigat postul în urma concursului organizat de CJ, a declarat că va analiza situaţia din unitatea medicală, după care îşi va crea o strategie pentru eficientizarea sistemului sanitar sătmărean. 'Degeaba avem spital, dacă nu avem medici, degeaba avem medici dacă nu avem aparatură', a explicat Marc.
Acesta a spus că printre priorităţile sale se va afla acreditarea spitalului, îmbunătăţirea serviciilor oferite către populaţie, schimbarea modului de abordare a relaţiei cu pacienţii, echilibrarea personalului de pe diferite secţii, reorganizarea secţiilor între diferitele locaţii ale spitalului pentru îmbunătăţirea unităţii de primire urgenţe şi buna aprovizionare a spitalului.
Preşedintele CJ Satu Mare Csehi Arpad a anunţat că anul acesta vor fi finalizate două importante investiţii, realizarea noii unităţi de primire urgenţe, modernizarea secţiei de boli contagioase şi pregătirea documentaţiei pentru modernizarea spitalului nou şi a clădirii spitalului vechi.
Adrian Marc are 39 ani, este de profesie biolog, iar în ultimii 9 ani a ocupat funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Satu Mare. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Directorul DGASPC, singurul candidat rămas în concurs pentru postul de manager al SJU Ploieşti Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova, Alexandru Băloi, este singurul candidat care a mai rămas în concurs pentru obţinerea postului de manager al spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Zhanat Tussupbekov (Rompetrol): Modernizarea rafinăriei Petromidia ne aduce un beneficiu economic de 80 milioane dolari pe an (interviu) Investiţiile în rafinăria Petromidia au permis Grupului Rompetrol să reducă din costurile de rafinare şi să crească marjele, cu un beneficiu economic de 80 de milioane de dolari pe an.
Satu Mare: Erica Venemozer, director interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Directorul Direcţiei Economice a Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Erica Venemozer, a fost numită, joi, director interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), ca urmare a demisiei fostului manager, în urma suspendării, de către Direcţia de Sănătate Publică, a activităţii unui corp al secţiei...
Arad: Au fost finalizate lucrările de modernizare ale Ambulatoriului şi UPU din cadrul SCJU Consiliul Judeţean Arad a anunţat, joi, finalizarea a două dintre cele mai mari şi mai importante proiecte din sectorul de sănătate al judeţului, din fonduri europene şi din fonduri proprii, fiind vorba despre Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) şi extinderea...
Tulcea: Fonduri pentru reabilitarea Centrului de recuperare neuro-psihiatrică din Horia Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Tulcea a primit finanţarea necesară punerii în practică a proiectului de reabilitare a Centrului de recuperare şi reabilitare neuro-psihiatrică din localitatea Horia, aplicaţia pentru obţinerea finanţării fiind depusă încă din...
Satu Mare: Dorel Coica (USL) -Ca primar vreau să realizez proiectul Satu Mare IT Valley (interviu) Candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că îşi propune realizarea a peste 1.000 de locuinţe sociale, proiectul fiind preluat 'la cheie' de la primarul Constanţei, Radu Mazăre. Coica are în program şi crearea unui Fond de Dezvoltare...