Cele mai citite
 


Vaslui: Un copil a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul 2
luni, 3 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 3 ian /Agerpres/ - Un copil în vârstă de 5 ani din municipiul Vaslui a ajuns, luni după-amiază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuia.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, mama copilului a plecat de acasă şi l-a lăsat pe acesta cu o soră mai mică.
'Noi am fost anunţaţi de un vecin de acest incident. Mama minorului ne-a declarat că a plecat de acasă pentru scurt timp şi că toate geamurile erau închise. Cel mai probabil băiatul a deschis unul dintre geamuri, a alunecat şi a căzut', a declarat pentru AGERPRES Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Minorul se află în prezent internat la Spitalul de Urgenţă Vaslui unde este supus mai multor investigaţii medicale.
Pe lângă poliţişti şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă părinţii minorului pot fi acuzaţi de neglijenţă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Vaslui: Spitalul de Urgenţă a sesizat Colegiul Medicilor în cazul bebeluşului mort la maternitate Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a sesizat luni Colegiul Medicilor şi Colegiul Asistenţilor Medicali în cazul bebeluşului care a murit săptămâna trecută la maternitatea unităţii sanitare vasluiene.
Vaslui: Anchetă în cazul unui minor găsit spânzurat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) au demarat, luni, o anchetă în cazul unui minor în vârstă de 14 ani, din judeţul Vaslui, care a fost găsit spânzurat, în noaptea de duminică spre luni, de părinţii săi.
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.