Cele mai citite
 


Preşedintele PRM a refuzat internarea
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La sediul PRM s-a solicitat o ambulanţă SMURD care a fost trimisă pentru că preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi fratelui său, Tudor Marcu, li s-a făcut rău, a declarat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti-Ilfov.
Acesta a precizat că cei doi au refuzat însă să fie internaţi.
Acţiunea de evacuare a PRM din sediul situat în strada Emile Zola a început marţi dimineaţă în jurul orei 8,30. La sediul partidului s-au prezentat executorul judecătoresc Şomâldoc Paula Daniela însoţită de poliţişti. Aceasta a fost întâmpinată de vicepreşedintele PRM Codrin Ştefănescu care a condus-o în sala de conferinţe a PRM. La prezidiu se aflau preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, purtătorul de cuvânt Marius Marinescu şi alţi câţiva fruntaşi ai formaţiunii. Încercând să explice motivul prezenţei sale acolo, executorul judecătoresc a fost întrerupt în mai multe rânduri de Corneliu Vadim Tudor care n-a ezitat să folosească un limbaj jignitor la adresa executorului judecătoresc, acuzând-o de minciună şi abuz. La solicitarea exec utorului, poliţia a încercat să legitimeze presa prezentă în sală şi după mai multe parlamentări a reuşit evacuarea jurnaliştilor.
Principala acuză adusă de liderii PRM este că evacuarea reluată marţi, după o altă tentativă nereuşită a unui alt executor judecătoresc la sfârşitul lunii noiembrie 2010, nu este legală întrucât executorul judecătoresc nu a a prezentat o încuviinţare a instanţei în acest sens.
În jurul orei 10,15 pe strada unde se află sediul PRM şi-a făcut apariţia o salvare SMURD, în acest moment necunoscându-se exact motivul solicitării.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Arafat: Prima ambulanţă a intervenit în 7 minute în cazul fetelor care au fost pe punctul să se înece în ştrand Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că prima ambulanţă care a intervenit în cazul celor două fete ce au fost pe punctul să se înece într-un ştrand din zona Străuleşti a ajuns la locul incidentului în circa 7 minute de la momentul în care a fost solicitat ajutorul.
Bistriţa-Năsăud: Ambulanţă SMURD aflată în misiune, implicată într-un accident O ambulanţă SMURD aflată în misiune, care transporta spre spital un copil de patru ani şi pe mama acestuia, a fost implicată luni după-masă într-un accident pe DN 17 D, în localitatea Feldru din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Dr. Raed Arafat: Ambulanţa va primi anul acesta peste 150 de maşini noi Ambulanţa va primi anul acesta prin programul multianual de mentenanţă peste 150 de maşini noi, care le vor înlocui pe cele vechi, programul mergând în paralel cu cel de dotări pentru intervenţii la accidente colective, a declarat marţi pentru AGERPRES secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed...
Ponta: Ambulanţa şi SMURD vor fi interconectate, nu vor fuziona Primul-ministru Victor Ponta a afirmat vineri că funcţionarea Ambulanţei şi SMURD pe baza unui concept integrat, prin dispecerate comune, va fi extinsă, fără ca cele două entităţi să fuzioneze.