Cele mai citite
 


Generalul Marcu Tudor a fost dus la spital, evacuarea PRM continuă
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Generalul Marcu Tudor, fratele preşedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor, a fost transportat de urgenţă, marţi, la Spitalul Militar Central, cu o ambulanţă SMURD.
Marcu Tudor era prezent la sediul central al PRM unde se desfăşoară o acţiune de evacuare. La scurtă vreme după ce a reuşit să pătrundă în sediul PRM, care este păzit de poliţişti, lui Marcu Tudor i s-a făcut rău, lucru care a necesitat prezenţa de urgenţă la faţa locului a unei salvări.
O echipă de medici l-a asistat în sediul PRM, vreme de o jumătate de oră, după care în jurul orei 10,45 acesta a fost scos din sediul partidului, sprijinit de purtătorul de cuvânt al PRM, Marius Marinescu, şi vicepreşedintele partidului, Codrin Ştefănescu, şi a fost urcat în salvarea care l-a dus la Spitalul Militar Central. Codrin Ştefănescu a declarat că ''domnului general Marcu Tudor i s-a făcut foarte rău în urma altercaţiei pe care a avut-o la intrarea în sediul PRM'' cu poliţiştii.
'A fost chemată Salvarea, va fi dus la Spitalul Militar. Medicii nu ştiu exact despre ce este vorba, are probleme cardiace. Ne-au cerut în mod insistent să-l ducă acum la spital. În jumătate de oră vom afla exact diagnosticul. I-au făcut mai multe injecţii, inclusiv pentru inimă', a declarat Ştefănescu, adăugând că nici preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu se simte foarte bine.
Referindu-se la situaţia operaţiunii de evacuare a PRM, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu au susţinut că ''în continuare executorul judecătoresc comite un abuz'', întrucât refuză să prezinte anumite acte prin care să demonstreze că evacuarea este cerută inclusiv pentru cabinetul europarlamentul Corneliu Vadim Tudor şi pentru editura Speranţa şi Fundaţia România Mare.
Marius Marinescu a subliniat că la sediul PRM ar urma să sosească o comisie de anchetă a Curţii de Apel, ca urmare a unei solicitări adresate secretarului de stat în Ministerul Justiţiei Lidia Barac, pentru a verifica dacă activitatea executorului judecătoresc se desfăşoară conform procedurilor legale.
La scurt timp după ce Salvarea l-a preluat pe Marcu Tudor, Corneliu Vadim Tudor a ieşit la balconul PRM, ţinând un nou discurs îndreptat cu precădere împotriva lui Traian Băsescu, pe care l-a acuzat că i-a ''băgat fratele în spital'', în final afirmând că va dormi ''luni întregi în sediul PRM, dacă va fi nevoie''.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Olt:Anchetă în cazul morţii unui pacient la Spitalul Slatina Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, miercuri, suspendarea din activitate a medicului de la Unitatea de Primire Urgenţe Cornel Fulga, după ce acesta a pus unui pacient diagnosticul de "beţie", fără a-l consulta, iar pacientul a murit la scurt timp din cauza unor probleme cardiace...
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul de Urgenţă Bârlad în cazul uni copil căruia i s-ar fi refuzat internarea Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, o anchetă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de cinci ani au acuzat faptul că acesteia i s-a refuzat internarea de două ori, starea micuţei agravându-se.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Raed Arafat: Anul acesta va fi derulată procedura pentru dotarea serviciilor de ambulanţă pe următorii patru ani Procedura pentru dotarea serviciilor de ambulanţă pe următorii patru ani şi a SMURD cu maşini noi va fi derulată în acest an, a anunţat vineri secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.