Cele mai citite
 


Omul de afaceri Cătălin Chelu, dus cu ambulanţa la spital, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Omul de afaceri Cătălin Chelu a fost transportat marţi cu ambulanţa la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul procesului în care se judeca recursul la decizia privind menţinerea sa în stare de arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de tentativă de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Valentin Fătuloiu.
Curtea de Apel Bucureşti a amânat, marţi, judecarea recursului, după ce lui Chelu i s-a făcut rău în sala de judecată şi a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Universitar din Bucureşti.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus pe 14 decembrie trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a omului de afaceri Cătălin Chelu şi a celorlalţi trei inculpaţi, acuzaţi că au încercat mituirea fostului secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Valentin Fătuloiu.
Potrivit DNA, au fost deferiţi justiţiei Cătălin Chelu, asociat şi administrator al mai multor societăţi comerciale, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de dare de mită şi cumpărare a influenţei, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea, oameni de afaceri apropiaţi ai lui Chelu, în sarcina cărora s-a reţinut complicitate la infracţiunea de dare de mită.
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis pe 25 noiembrie menţinerea în stare de arest preventiv a omului de afaceri Cătălin Chelu, precum şi a lui Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea, acuzaţi că au încercat mituirea fostului secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Dan Valentin Fătuloiu.
Judecătorii au menţinut în parte hotărârea Tribunalului Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DNA a trimis în judecată un profesor al Facultăţii de Farmacie din Universitatea Ovidius Constanţa, pentru luare de mită Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe prof. univ. dr. Gheorghe Ţarălungă, de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, disciplina Farmacologie, Farmacoterapie, Farmacie Clinică, colonel în rezervă, la data...
Bistriţa-Năsăud:Angajat DSVSA, care este şi medic la Ambulanţă, trimis în judecată pentru luare de mită şi abuz în serviciu Un angajat al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bistriţa-Năsăud, care este în acelaşi timp şi medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual, potrivit unui comunicat remis, joi...
DNA: Medici din Argeş, trimişi în judecată pentru mită în cazul pensionărilor anticipate Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor doi medici de la Serviciul de Expertiză a Capacităţii de Muncă de la Casa Judeţeană de Pensii şi Asigurări Sociale Argeş pentru mită în cazul pensionărilor anticipate.
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, deferită justiţiei de DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Marilena Ancuţa Avram, asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti în perioada faptelor, pentru trafic de influenţă, în formă continuată.
"Manual de şpagă", găsit la medicul ORL de la Spitalul Militar acuzat de luare de mită (rechizitoriu DNA) Un fişier numit "Manual de şpagă" a fost găsit de procurorii anticorupţie cu ocazia percheziţiei informatice efectuate în dosarul în care medicul ORL Adrian Gabriel Ilie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila'' din Bucureşti a fost trimis în judecată pentru trei infracţiuni...
DNA: Dumitru Păduraru, conferenţiar la Universitatea de Medicină Iaşi, trimis în judecată Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dumitru Păduraru, conferenţiar universitar şi coordonatorul disciplinei 'anatomie' din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr. T. Popa' Iaşi la data faptelor, pentru luare de mită, tentativă...