Cele mai citite
 


Brăila: Paznic găsit îngheţat în ghereta societăţii pe care o supraveghea
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un paznic a fost găsit îngheţat în ghereta unei societăţi comerciale din localitatea Cazasu, el decedând în timp ce îşi desfăşura serviciul de pază, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de IPJ Brăila.
Agenţii postului de poliţie comunală Cazasu au fost sesizaţi marţi dimineaţă, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că localnicul S.Z., de 60 de ani, a fost găsit decedat în ghereta societăţii comerciale unde îşi desfăşura serviciul de pază.
Cadavrul a fost examinat, nefiind constatate urme vizibile de violenţă, şi s-a luat măsura transportării victimei la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Autopsier de medicină legală, bătut în plină stradă de rudele unui decedat Un angajat de la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut, miercuri, în plină stradă chiar în faţa instituţiei în care lucra, de rudele unui decedat.
Brăila: Serviciul de Medicină Legală are de recuperat 200.000 lei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Serviciul de medicină Legală (SML) Brăila are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila 200.000 lei, sumă care reprezintă facturi neonorate pentru expertizele medico-legale efectuate de către medicii legişti.
Brăila: Institutul de Medicină Legală are de recuperat de la IPJ peste 200 mii lei Institutul de Medicină Legală (IML) are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila peste 200 mii lei, motiv pentru care IML a sistat eliberarea de certificate de expertiză până când poliţia va achita suma pe care o datorează.
Brăila: Un angajat al Staţiei de Epurare, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat la spital Un bărbat de 54 de ani din Brăila, angajat la Staţia de Epurare a Complexului de Porci Tichileşti, care a fost găsit sâmbătă inconştient într-o cameră de pompare a dejecţiilor, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit informaţiilor furnizate...
Brăila: Trei cazuri de atac de panică, semnalate la 112 în urma cutremurului Trei cazuri de atac de panică au fost semnalate la numărul unic de urgenţă 112 în judeţul Brăila, în urma cutremurului din noaptea de vineri spre sâmbătă, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila:Trei sferuri din apelurile la 112 sunt false, potrivit Biroului Răspuns Unic de Urgenţă judeţean Trei sferturi din numărul apelurilor primite la nivelul judeţului Brăila, în primul trimestru al acestui an, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la 112, sunt false, potrivit şefului Biroului Răspuns Unic de Urgenţă 112 Brăila, Petru Popa.