Cele mai citite
 


Un fetus abandonat a fost găsit într-un avion care a aterizat la Manilla
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un fetus a fost găsit într-un avion al companiei Etihad, care făcuse o cursă Abu Dhabi - Manilla, la sosirea în capitala filipineză, a anunţat marţi compania din Emirate, citată de AFP.
'Etihad Airways confirmă faptul că un fetus uman a fost descoperit de un membru al echipei de curăţenie la bordul unui avion, pe aeroportul din Manilla, pe 3 ianuarie', a informat într-un comunicat compania din Abu Dhabi.

Potrivit cotidianului Philippine Star, fetusul, de şase-şapte luni, a fost găsit fără viaţă în coşul de gunoi de la toaletă, învelit într-un scutec.

La sfârşitul lunii decembrie, o femeie a cărei identitate n-a fost dezvăluită a născut într-o toaletă din aeroportul internaţional din Dubai, a sugrumat bebeluşul şi l-a aruncat la coş, urcându-se apoi într-un avion spre o ţară africană, potrivit presei locale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
A născut şi n-a ştiut! Studenta Iuliana Mihail, acuzata ca si-a abandonat pruncul abia nascut în WC-ul de la camin, a dat explicatii judecatorilor Tribunalului Timis
India: Medicii au extras scheletul unui fetus rămas timp de 36 de ani în abdomenul unei femei Medici din India au extras scheletul unui fetus rămas timp de 36 de ani în abdomenul unei femei. Pare a fi cea mai lungă sarcină extrauterină cunoscută până în prezent, a informat unul din medici, citat marţi de AFP.
Tratamentele de schimbare de sex pentru copii şi adolescenţi - o problemă în creştere Un număr mic dar în creştere de adolescenţi, şi chiar de copii în faza de preadolescenţă, care cred despre ei că s-au născut cu un alt sex decât cel conştientizat la nivel psihologic, primesc sprijinul părinţilor care îi duc la doctor pentru tratamente de schimbare de sex, conform unui material publicat...
Botoşani: O tânără cu sifilis şi-a abandonat copilul în maternitate O femeie de 31 de ani, din comuna botoşăneană Hlipiceni, care a fost diagnosticată cu sifilis, a fugit din Maternitatea din Botoşani, la scurt timp după ce a născut. Ea a adus pe lume un copil de 2,9 kilograme şi, imediat după naştere, a fost inclusă într-un program de tratament pentru boala de care...
DOCUMENTAR 60 de ani de la moartea lui Alexander Fleming, bacteriolog, descoperitorul penicilinei, laureat al Premiului Nobel în 1945 Alexander Fleming s-a născut la 6 august 1881, la Lochfiled, lângă Darvel (Ayrshire, Scoţia), într-o familie de fermieri nu foarte înstărită.
Botoşani: Mamă căutată de poliţişti pentru că şi-a abandonat nou-născutul în maternitate O femeie de 23 de ani este căutată de poliţişti după ce şi-a abandonat, miercuri după-amiază, copilul nou-născut în Secţia de obstretică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani.