Cele mai citite
 


Preşedintele CJ Botoşani critică măsura adoptată de Guvern în privinţa gestionării bugetul asigurărilor de sănătate
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Ţâbuleac, a criticat, marţi, măsura Guvernului privind gestionarea bugetului asigurărilor de sănătate. El a declarat, pentru AGERPRES, că este greşită decizia potrivit căreia casele judeţene de asigurări de sănătate vor primi 60% din totalul contribuţiilor.
'Pentru judeţul Botoşani reprezintă un mare pericol. Mi se pare că s-a luat o măsură greşită, pentru că s-a ţinut cont de vocea celor cu bani mai mulţi. Trebuia să se ţină cont de faptul că suntem o naţiune unitară şi că din aceasta fac parte şi judeţele care nu din vina lor nu dispun de potenţial economic comparabil cu celelalte zone', a afirmat Ţâbuleac.

CJ Botoşani are în administrare, începând din vara anului trecut, şase spitale- Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', 'Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, Spitalul de Psihiatrie, Sanatoriul TBC Guranda şi Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, refuzat de Casa de Asigurări la decontarea a 4,7 milioane de lei Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani va trebui să acopere din bugetul propriu costurile de internare a peste 4.000 de pacienţi, după ce unitatea medicală a depăşit plafonul maxim de internări contractat, în 2011, cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri,...
Botoşani: Sanatoriul de neuropsihiatrie Podriga ar putea fi închis Botoşani, 13 iun/ Agerpres/- Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Gheorghe Sorescu, avertizează asupra riscului închiderii Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, ca urmare a lipsei de finanţare a acestuia.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, sancţionat de Casa de Asigurări spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost sancţionat cu diminuarea cu 1% a contractului lunar încheiat cu Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS), a declarat, luni, preşedintele CJAS, Costel Lupaşcu.
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea face concedieri, din cauza bugetului mic Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani ia în calcul concedierea unei părţi din personal, în cazul în care nu va obţine, în urma negocierilor cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), o majorare a bugetului.