Cele mai citite
 


Vaslui: Bebeluşul care a ajuns la spital cu hipotermie a murit din cauza unei bronhopneumonii
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bebeluşul în vârstă de şase luni care a ajuns în urmă cu două zile la un spital din municipiul Bârlad cu hipotermie a murit din cauza unei bronhopneumonii, arată rezultatul necropsiei făcute de medicii legişti care a fost dat publicităţii marţi.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz, după ce a stabilit că bebeluşul era crescut, alături de alte două surori, în condiţii total improprii, într-o cameră insuficient încălzită.

'Circumstanţele în care a decedat bebeluşul i-au determinat pe poliţişti să deschidă un dosar de cercetare penală pentru a se stabili dacă se pun în evidenţă elementele constitutive ale vreunei fapte de natură penală. Din primele cercetări, s-a stabilit că bebeluşul nu avea asigurate condiţiile normale de trai din cauza situaţiei materiale precare a familiei. Singura sursă de venit a mamei era alocaţia copiilor, tatăl fiind plecat în străinătate', a declarat, marţi, pentru AGERPRES Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Aceasta a mai afirmat că bebeluşul a fost internat de mai multe ori în spital cu diverse afecţiuni, iar ultima dată micuţul a ajuns în grija medicilor din cauza subalimentaţiei.
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a luat luni primele măsuri în urma anchetei deschise în cazul bebeluşului în vârstă de şase luni care a decedat după ce a ajuns la spital cu hipotermie.

Asistenţii sociali au decis scoaterea din familie a celor două surori ale bebeluşului în vârstă de 2 şi 7 ani, pe motiv că acestea nu erau îngrijite corespunzător de mama lor şi erau astfel expuse şi ele pericolului.
Un bebeluş în vârstă de 6 luni a murit în noaptea de duminică spre luni la Spitalul de copii 'Sfântul Nicolae' din Bârlad acolo unde fusese adus cu salvarea în urma unui şoc hipotermic.
Medicii bârlădeni au stabilit că micuţul prezenta o stare generală proastă şi, pe lângă hipotermie, el a mai fost diagnosticat cu enterocolită şi diaree.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Vaslui: Tânără cercetată de poliţişti pentru pruncucidere Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis marţi un dosar de cercetare penală pe numele unei minore în vârstă de 16 ani pentru faptul că imediat după naştere şi-a abandonat copilul în grupul sanitar din curtea locuinţei părinţilor săi, copilul fiind găsit decedat de poliţişti.
Vaslui: Direcţia pentru Protecţia Copilului anchetează moartea de hipotermie a unui bebeluş Vaslui, 3 ian /Agerpres/ - Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de şase luni care a ajuns la spital duminică seara cu hipotermie.
Vaslui: Surorile bebeluşului care a murit din cauza hipotermiei au fost scose din familie Vaslui, 3 ian /Agerpres/ - Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a luat luni primele măsuri în urma anchetei deschise în cazul bebeluşului care a decedat după ce a ajuns la spital cu hipotermie.
Vaslui: Anchetă în cazul unui minor găsit spânzurat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) au demarat, luni, o anchetă în cazul unui minor în vârstă de 14 ani, din judeţul Vaslui, care a fost găsit spânzurat, în noaptea de duminică spre luni, de părinţii săi.