Cele mai citite
 


Vrancea: Asistentă ameninţată cu cuţitul la spitalul din Mărăşeşti
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O angajată a Spitalului din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea, a fost ameninţată cu un cuţit de un bărbat care îşi vizita soţia şi cei doi copii internaţi.
Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a trântit-o pe asistenta Georgeta Mazaru la pământ, după care a ameninţat-o cu o lamă de cuţit.

Georgeta Mazaru povesteşte că a intrat într-un salon, iar când a ieşit l-a văzut pe bărbat plecând. Acesta şi-a continuat drumul spre un salon unde erau internaţi copii.
'Am ieşit din salon şi, când am revenit, l-am văzut pe el la uşă. I-am spus: domnule v-am spus că nu aveţi voie să intraţi în secţie, de ce aţi revenit?'. În acel moment m-a trântit, m-a luat de păr şi s-a pus deasupra mea cu un cuţit în mână', a declarat marţi asistenta.
Managerul Spitalului din Mărăşeşti, doctorul Constantin Barbu, a afirmat că spitalul nu are asigurată paza, iar singurul post de portar este blocat.

'Spitalul Mărăşeşti nu mai are serviciu de pază din 2003, iar eu, de anul trecut, de când am venit la conducere, ăsta a fost primul lucru pe care am încercat să-l rezolv. Am cerut şi ajutor la primărie, dar nu s-a putut rezolva nimic. În vechea organigramă a spitalului nu era prevăzut post de portar, dar în cea nouă este, numai că postul este blocat', a declarat managerul spitalului.
După ce a fost reţinut de poliţişti, agresorul s-a ales cu două dosare penale, pentru lovire şi pentru port de armă albă, şi cu o amendă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Spitalul din Mărăşeşti se transformă în cămin de bătrâni Consilierii locali din Mărăşeşti, Vrancea, au votat, joi seară, în unanimitate hotărârea prin care spitalul din localitate se va transforma în cămin pentru persoane vârstnice.
Vrancea: Asistentă de la Secţia de pediatrie arestată pentru trafic de influenţă O asistentă din cadrul Secţiei de Pediatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din municipiul Focşani a fost joi arestată preventiv pentru trafic de influenţă.
Vrancea: Asistenta ucisă la cabinet, condusă pe ultimul drum Silvia Chirilă, asistenta omorâtă la mijlocul acestei săptămâni într-un cabinet din Focşani, a fost condusă pe ultimul drum, duminică, înmormântarea având loc la cimitirul din localitatea vrânceană Goleşti.
Vrancea: Asistentă medicală, reţinută pentru trafic de influenţă O asistentă medicală, angajată la un cămin de persoane vârstnice din Focşani, a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă, se arată într-un comunicat de presă al Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vrancea.
Vrancea: Bolnavi psihic, plimbaţi de la un spital la altul Doi bolnavi psihic din Panciu au fost plimbaţi, luni, de la un spital la altul după ce au fost externaţi de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din Dumbrăveni.
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.