Cele mai citite
 


Elevi de la Şcoala Internaţională strâng bani pentru pediatria Institutului Oncologic
miercuri, 10 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Aproximativ 600 de preşcolari, elevi şi liceeni de la Şcoala Internaţională Bucureşti vor organiza, sâmbătă, în cadrul campusului, un carnaval de sfârşit de an, ce are drept scop strângerea de fonduri pentru reamenajarea secţiei de pediatrie a Institutului Oncologic din Capitală.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, elevii vor desfăşura atât activităţi civice şi educative, de strângere de fonduri, cât şi întreceri şi activităţi de amuzament.

Copii cu naţionalităţi, religii şi rase diferite vând, în scop caritabil, dar şi pentru propria şcoală obiecte realizate de ei. Este vorba despre obiecte artizanale, desene, un CD înregistrat cu melodii cântate de ei şi o carte de bucate cu reţete adunate de părinţi, din ţările din care aceştia provin, sub titlul Cartea Internaţională de Bucate.

"Ajutaţi de părinţi şi de profesori, copiii de la International School of Bucharest vor strânge fonduri atât în scop caritabil pentru a ajuta la renovarea secţiei de pediatrie a Institutului Oncologic, cât şi în scop educativ pentru cumpărarea de instrumente muzicale, necesare înfiinţării unei orchestre a şcolii", se arată în comunicatul de presă. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Aproape 8% dintre elevi şi preşcolari încep anul şcolar în unităţi neautorizate sanitar, anunţă ministrul Funeriu Aproximativ 8% dintre elevii şi preşcolarii din România încep luni anul şcolar în unităţi de învăţământ care nu au fost autorizate din punct de vedere sanitar, reiese dintr-o situaţie prezentată, duminică, de ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.
Copiii de grădiniţă şi elevii suferă de afecţiuni vizuale Copiii de grădiniţă şi elevii au în majoritatea cazurilor probleme vizuale, relevă un studiu al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).
Caraş-Severin: Elevii învaţă să mănânce sănătos Şcoala Nr. 7 din Reşiţa a organizat marţi, o acţiune intitulată sugestiv 'Mănânc sănătos, cresc frumos!', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Cristina Ardeleanu, institutor la această unitate de învăţământ.
Olt: Peste 140 de preşcolari şi elevi din clasele primare, depistaţi cu pediculoză după vacanţa de Paşte Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt au depistat, la triajul epidemiologic efectuat după vacanţa de la finalul lunii aprilie, 144 de preşcolari şi elevi în clasele primare care aveau pediculoză, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Gabriela Gogiu.
Reţete preparate de Daciana Sârbu, pe un site dedicat alimentaţiei sănătoase Câteva reţete pregătite de europarlamentarul Daciana Sârbu, sfaturi pentru prepararea sănătoasă a alimentelor sau implicarea copiilor în procesul culinar sunt printre primele postări de pe site-ul www.scoalapentrusanatate.ro, lansat de Asociaţia Şcoală pentru Sănătate.
Alba: Peste 90% dintre preşcolari şi elevi frecventează unităţi autorizate sanitar Peste 90% din cei aproximativ 55.000 de preşcolari şi elevi din Alba vor învăţa în unităţi autorizate sanitar, la polul opus situându-se circa 3.100 de elevi care vor merge la şcoală în clădiri neautorizate de Direcţia de Sănătate Publică, situate în general în localităţi izolate din Munţii Apuseni.