Cele mai citite
 


Argeş: Tânără găsită înecată într-o fântână
joi, 6 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără de 25 de ani, din comuna argeşeană Bogaţi, a fost găsită înecată într-o fântână, în noaptea de marţi spre miercuri, principala variantă luată în calcul de anchetatori în acest caz fiind sinuciderea.
'În cursul nopţii trecute, în jurul orei 24,00, Poliţia Topoloveni a fost sesizată despre faptul ca T. M., de 25 de ani, din comuna Bogaţi, sat Bujoi, s-a aruncat într-o fântână şi s-a înecat. La fata locului s-a deplasat echipa operativă, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care au scos cadavrul din fântână, decesul fiind constatat de către medici', a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş (IPJ), comisar Dănuţ Dinu.
Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că tânăra suferea de mai multe afecţiuni medicale, fiind internată în repetate rânduri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Starea de sănătate ar putea fi, în opinia anchetatorilor, principalul motiv care a determinat-o pe tânără să se sinucidă.
'Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, însă nu sunt suspiciuni privind cauza decesului', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Viceprimarul unei comune a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri Viceprimarul comunei argeşene Hârseşti a fost transportat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri.
Argeş: Doi soţi au încercat să se sinucidă cu medicamente Doi soţi din comuna argeşeană Beleţi - Negreşti au încercat să se sinucidă cu medicamente, în noaptea de joi spre vineri, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde au rămas sub supraveghere medicală.
Argeş: Agent de pază găsit spânzurat în depozitul unei unităţi militare Un agent de pază în vârstă de 38 de ani a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marţi, într-un depozit dezafectat din incinta unei unităţi militare, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a decedat la scurt timp.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în urma întreruperii alimentării cu apă în Câmpulung Întreruperea alimentării cu apă a municipiului Câmpulung Muscel şi a localităţilor limitrofe, care afectează aproape 50.000 de consumatori, a fost analizată vineri într-o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş, convocată de prefectul Mihail Oprescu.
Argeş: Intervenţie demonstrativă cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere O simulare a unei intervenţii complexe la un eveniment rutier, la care au participat echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a fost organizată vineri, la Piteşti, cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor...