Cele mai citite
 


Numărul de oferte de muncă pe internet, în scădere cu 19,2%
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 5 ian /Agerpres/ - La începutul lunii ianuarie 2011, numărul total de anunţuri a fost de 12.147, în scădere cu 19,2%, după ce în luna decembrie 2010 scăzuse cu 18,3%, conform unui comunicat al site-ului Balaur.ro remis, miercuri, Agerpres.
După o scădere generalizată de 34% în ultimele două luni, numărul de oferte de muncă pe internet a ajuns sub nivelul din decembrie 2009, indicele balaur.ro ajungând astfel la 63.
Cele mai mici scăderi au fost înregistrate de domeniile Sănătate/Medicină (-7,2%), şi Educaţie/Artă/Cultură (-10,8%). La polul opus se află ,,Sondaje' (-32%) şi ,,Publicitate/PR', cu cele mai mari scăderi.
Ofertele pentru străinătate au înregistrat o uşoară creştere, joburile disponibile pentru români în afara graniţelor fiind în acest moment de aproximativ 1.500.
Indicele Balaur.ro conţine o analiză a pieţei online de joburi din Romania. Este bazat pe prelucrarea anunţurilor de angajare provenind de pe principalele 27 de siteuri cu oferte de joburi, acoperind aproximativ 76% din piaţa online de joburi. Indicele Balaur.ro urmăreşte variaţia ofertei pe piaţa locurilor de muncă la nivelul României.
Topul domeniilor cu cele mai multe locuri de muncă s-a menţinut. Pe primele locuri se situează, în continuare, Vânzări/Comerţ, IT/Telecomunicaţii şi Finanţe/Contabilitate/Asigurări.
Indicele Balaur.ro furnizează date despre trendurile de recrutare online din România. Lansat în decembrie 2009, indicele se bazează pe analiza anunţurilor de recrutare culese dintr-o selecţie reprezentativă de site-uri de recrutare. Indicele locurilor de muncă online va fi calculat lunar, urmărind să studieze variaţia ofertei pe piaţa locurilor de muncă din România. Indicele monitorizează oportunităţile de angajare din România şi străinătate adresate românilor la nivel naţional şi pe judeţe.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târgul MedPharm Careers revine în România, în aprilie, cu sute de oferte de locuri de muncă MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical, revine în România cu sute de oferte de joburi pentru medici, asistente, dentişti şi pentru alţi profesionişti din sănătate în Marea Britanie, Germania, Elveţia, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca şi în alte...
Peste 4.000 de locuri de muncă pentru medicii români în străinătate Locuri de muncă permanente, dar şi temporare, salarii de la 3.000 de euro în sus sau chiar de 2.000 de lire sterline pe săptămână, oportunităţi de dezvoltare profesională excelente, cursuri de limbă străină pentru familie, asistenţă în procesul de relocare sunt doar câteva dintre avantajele oferite de...
Tjobs:Cele mai mici salarii oferite românilor care muncesc în străinătate sunt în Grecia, Spania şi Cipru Cele mai mici salarii oferite românilor sunt în ţările care au dificultăţi economice, respectiv, Grecia, Spania şi Cipru, dar scăderi se constată şi în Italia, pentru anumite domenii de activitate (îngrijire persoane vârstnice, hoteluri, turism, restaurante, catering sau curăţenie şi menaj), a declarat...
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Tjobs.ro: Cele mai multe aplicări la ofertele de muncă în străinătate au provenit din Ardeal şi Banat, în martie Cele mai multe aplicări la ofertele de muncă în străinătate, în luna martie, au venit din partea ardelenilor şi bănăţenilor, acestea reprezentând 34,57% din totalul înregistrat pe platforma online Tjobs.ro, potrivit unui comunicat de presă al companiei, remis, vineri, AGERPRES.
Cluj: Salarii de până la 12.000 de euro oferite în străinătate pentru medici români Medicii şi asistenţii medicali primesc oferte salariale de la 1.800 de euro până la 12.000 de euro, lunar, la târgul de joburi ''Cariere în alb'', care se desfăşoară duminică la Cluj-Napoca.