Cele mai citite
 


Buzău: Primele cazuri de gripă sezonieră înregistrate în judeţ
joi, 6 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primele două cazuri de gripă sezonieră din judeţ au fost înregistrate în municipiul Buzău la sfârşitul săptămânii trecute.
'Cei doi pacienţi, tată şi fiică, au fost internaţi în spital pentru a li se urmări evoluţia. Nu a existat suspiciunea de gripă cu altfel de tulpini, motiv pentru care au fost externaţi după o zi', a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, Venera Acsinte.
Potrivit sursei citate, în perioada 5 noiembrie 2010-4 ianuarie 2011, un număr de 24.707 persoane au fost vaccinate antigripal.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Patru cazuri de gripă confirmate Primele patru cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Buzău, a anunţat, joi, Biroul de presă al Direcţiei de Sănătate Publică.
Argeş: Şapte pacienţi internaţi în februarie la SJU cu gripă sezonieră au murit; toţi aveau afecţiuni asociate Şapte dintre cei 16 pacienţi internaţi în luna februarie la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti cu gripă sezonieră au murit, în toate cazurile de deces fiind vorba de pacienţi care aveau şi alte afecţiuni asociate, au anunţat, marţi, reprezentanţii unităţii medicale.
Bistriţa-Năsăud: Aproape 2.500 de bistriţeni cu viroze respiratorii, într-o săptămână; un pacient diagnosticat cu gripă sezonieră Aproximativ 2.500 de bistriţeni au ajuns săptămâna trecută la medic cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, unul dintre aceştia fiind spitalizat cu gripă sezonieră. Numărul pacienţilor a crescut, faţă...
Galaţi: A fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră în judeţ Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a anunţat, marţi, că a fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră din judeţul Galaţi, o femeie de 56 ani, din mediul rural, cu o infecţie cu virusul AH1PDM09, a declarat marţi, presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea...
Galaţi: Fetiţă de şapte ani diagnosticată cu gripă sezonieră O fetiţă de şapte ani, din Galaţi, a fost diagnosticată cu gripă sezonieră, acesta fiind cel de-al nouălea caz de gripă din judeţ de la începutul sezonului rece, a declarat marţi presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Olt: Trei cazuri de gripă confirmate în judeţ Numărul afecţiunilor respiratorii nu a crescut în judeţul Olt în ultimele două săptămâni, însă au fost confirmate primele cazuri de gripă din acest sezon rece, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Manuela Ştefan.