Cele mai citite
 


Fraţii Kliciko s-au 'îngrăşat' pentru o nouă reclamă
joi, 6 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Boxerii ucraineni Vitali şi Vladimir Kiciko au apărut într-un nou clip publicitar la reţeaua germană de săli de fitness McFit, informează cotidianul ucrainean Segodnia.
În noul clip, realizat în cheie comică, cei doi fraţi 'îngrăşaţi' se relaxează pe o băncuţă, urmărind cu un aer trist o blondă şi mâncând porţii gigantice de alimente hipercalorice.

Fraţii Kliciko apar în reclamele la McFit din ianuarie 2008, însă până acum spoturile îi prezentau ca pe nişte sportivi adevăraţi, care se antrenau şi îi învăţau tehnici de antrenament pe spectatori.

Înainte, fraţii Kliciko au mai făcut reclamă la iaurt, bere, şampon şi batiste.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii recomandă consumul echilibrat de alimente care să conţină o diversitate de nutrienţi esenţiali Medicul nutriţionist Luiza Pîrvu recomandă să se consume echilibrat alimente care să conţină o diversitate de nutrienţi esenţiali, pentru un stil de viaţă sănătos, iar, în opinia sa, alegerea unui regim alimentar drastic riscă să reducă în mod considerabil caloriile şi cantitatea de nutrienţi, încât...
Herbalife Nutrition şi Special Olympics - parteneriat în valoare de un milion de dolari Herbalife, companie internaţională din domeniul nutriţiei, a încheiat un parteneriat în valoare de un milion de dolari cu organizaţia Special Olympics, pentru a susţine primul program de fitness de amploare, derulat la nivel mondial, cu accent pe creşterea activităţii fizice şi îmbunătăţirea nutriţiei...
Joy Speed Fitness – Bucuria de a-ti recapata tonusul muscular Ne surprindem intrebandu-ne retoric „Cand a trecut timpul?”, desi suntem constienti ca ne desfasuram viata pe fast-forward. Ne propunem strategic planul unei noi saptamani, dar la mijlocul ei ne dam seama ca nu e nici pe departe cum ne-am imaginat sa fie.
Sălile de culturism şi fitness vor funcţiona în baza unui certificat eliberat de Agenţia Naţională Anti-Doping Sălile de culturism şi fitness vor avea nevoie pentru funcţionare de un certificat eliberat pentru o durată de trei ani de Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD), conform unei Hotărâri de Guvern aprobate miercuri de Executiv referitoare la normele de aplicare a Legii 104/2008 referitoare la prevenirea...
Senat: Pentru serviciile de sport şi fitness, cotă de TVA redusă de la 20% la 9% (proiect) Taxa pe valoare adăugată pentru serviciile de sport şi fitness ar putea să fie redusă de la 20% la 9% potrivit unui proiect de modificare a Codului fiscal, depus la Senat de deputaţii Valeriu Steriu şi Eugen Tomac.
Cristian Margarit, consultant nutritie si fitness: „Cum am invins hernia de disc?“ ArtroHelp reprezinta experienta mea de peste 10 ani in domeniul suplimentelor nutritive si in recuperarea problemelor de articulatii, tratate cu sau fara interventie chirurgicala.