Cele mai citite
 


Gorj: Subfilialele judeţene ale Crucii Roşii îşi vor alege noii directori în această lună
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu-Jiu, 5 ian /Agerpres/ - Subfilialele judeţene din Gorj ale Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România vor organiza, la mijlocul acestei luni, alegeri pentru ocuparea funcţiilor de conducere, urmând ca directorii să fie reconfirmaţi în funcţii pentru o perioadă de patru ani sau schimbaţi.
Directorul filialei judeţene a Crucii Roşii Române, Grigore Bunăiaşu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES că alegerile vor fi organizate la nivelul întregului judeţ, iar rezultatele vor fi cunoscute în luna martie, atunci când se vor încheia alegerile.
'Luna aceasta este decisivă pentru subfilialele din judeţ. Se vor organiza alegeri pentru conducerile subfilialelor comunale, orăşeneşti şi municipale. Pentru postul meu nu vor fi organizate alegeri, deoarece directorii de filiale sunt numiţi direct de Bucureşti. Cei care vor câştiga alegerile vor ocupa posturile respective pentru o perioadă de patru ani', a precizat Grigore Bunăiaşu. Acesta este director al filialei gorjene de 16 ani.
În judeţul Gorj, din totalul de 70 de localităţi, în 64 există subfiliale ale Crucii Roşii Române AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Ziua Crucii Roşii va fi marcată printr-o campanie gratuită de măsurare a tensiunii şi glicemiei Ziua Crucii Roşii va fi marcată joi la Târgu-Jiu, unde Filiala Gorj a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România va organiza o acţiune care constă în măsurarea gratuită a tensiunii şi a glicemiei, a declarat miercuri preşedintele filialei judeţene, Marius Vlaicu.
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Gala Crucii Roşii: 31.000 de euro strânşi la a IX-a ediţie a evenimentului Nu mai puţin de 31.000 de euro au fost strânşi la cea de-a IX-a ediţie a Galei Crucii Roşii, desfăşurată vineri la Televiziunea Română, din donaţii prin SMS şi apeluri telefonice şi din donaţiile partenerilor şi sponsorilor, pentru continuarea proiectului "Puncte de prim ajutor în zone izolate", informează...
Peste 15.800 de familii nevoiaşe, ajutate prin proiectul 'Banca de Alimente' Peste 15.000 de familii nevoiaşe au fost sprijinite în perioada aprilie - octombrie 2012 cu alimente de bază în urma unei campanii a Crucii Roşii Române.
Voluntarii Crucii Roşii din Sibiu - în campanie pentru revigorarea programului 'Banca de alimente' Voluntarii Crucii Roşii Sibiu vor măsura tensiunea şi vor asigura gratis, cursuri de prim-ajutor, chiar în hipermarketurile din oraş pentru a le reaminti sibienilor că pot dona hrană pentru cei săraci, în cadrul programului "Banca de alimente".
Ziua Crucii Roşii Române, sărbătorită, sâmbătă, la Palatul Elisabeta Ziua Crucii Roşii Române va fi marcată sâmbătă, în prezenţa principesei Margareta şi a principelui Radu, în grădina Palatului Elisabeta, cu ocazia împlinirii a 139 de ani de activitate umanitară şi a aniversării centenarului acordării Înaltului Patronaj organizaţiei de către Regina Maria.