Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Elev accidentat de o ambulanţă
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 5 ian /Agerpres/ - Un elev de şapte ani, care a traversat strada fără să se asigure, a fost lovit, miercuri, de o ambulanţă, accidentul petrecându-se pe raza comunei dâmboviţene Valea Lungă, sat Gorgota.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir, elevul a coborât din microbuzul şcolar şi a traversat strada, prin spatele maşinii, fără să se asigure.
Din sens opus venea o ambulanţă care transporta un pacient şi l-a lovit pe băiatul de şapte ani. Martorii accidentului spun că ambulanţa avea pornite semnalele acustice şi luminoase,
Elevul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, iar, din fericire, viaţa lui nu este în pericol. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Ambulanţă ce mergea la o urgenţă, lovită de un BMW Doi asistenţi medicali de pe o ambulanţă au fost răniţi, luni, după ce maşina Salvării, care se îndrepta spre o urgenţă având pornite semnalele luminoase şi acustice, a fost lovită de un autoturism BMW într-o intersecţie din Târgovişte.
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Dâmboviţa: Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă, în noaptea de duminică spre luni, după o ceartă cu soţia sa pe tema lipsei banilor, el fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu.
Dâmboviţa: Sanatoriul Moroieni a rămas fără curent, bolnavii dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Târgovişte Sanatoriul Moroieni din judeţul Dâmboviţa a rămas fără curent electric, în noaptea de duminică spre luni, iar şapte pacienţi dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Ambulanţă blocată pe un drum judeţean Târgovişte, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă chemată să preia un pacient pentru dializă a rămas, luni, blocată pe drumul judeţean dintre localităţile Pitaru şi Potlogi, în zona de sud a judeţului Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Bătrân cu larve în răni la picior, adus la Spitalul Judeţean Târgovişte de la un centru social Un bătrân de 67 de ani cu larve în răni de la picior a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte de la Centrul de Asistenţă Medico Socială Bucşani din judeţul Dâmboviţa.