Cele mai citite
 


Traian Băsescu: Spitalele au pornit într-o veselie să facă noi arierate
miercuri, 5 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 5 ian /Agerpres/ - Spitalele au pornit 'într-o veselie' să facă noi arierate, după ce la finalul anului 2010 guvernul a plătit arieratele în domeniul sănătăţii, a declarat miercuri, la Palatul Victoria, preşedintele României, Traian Băsescu.
'Cred că şi pentru managerii de spitale funcţionează legea penală. Nu putem perpetua această nepăsare în respectarea bugetelor. Peste şase luni sigur vom avea discuţia despre arieratele la spitale, iar atunci guvernul nu va mai putea interveni. Nu putem să dezechilibrăm an de an bugetul de stat pentru că managerii de spitale nu dau doi bani pe legea finanţelor publice', a afirmat Traian Băsescu, care a participat la şedinţa de guvern. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Traian Băsescu apreciază decizia lui Boc de a respinge modificările de buget cerute de marile companii de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat că apreciază decizia de miercuri a premierului Emil Boc, care a respins toate modificările de buget cerute de marile companii de stat, cerând explicaţii precise asupra motivelor pentru care nu s-au realizat bugetele.
Traian Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Traian Băsescu: Guvernul să restructureze sistemul de sănătate şi apoi să plătească arieratele din domeniu Bucureşti, 4 nov /Agerpres/ - România a solicitat organismelor internaţionale de finanţare să i se ofere posibilitatea de a restructura mai întâi sistemul de sănătate, pentru ca abia apoi să achite arieratele din acest sector, astfel încât să poată acorda, cu prioritate, subvenţiile pentru agricultori...
UPDATE Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Nicolae Bănicioiu (PSD): Traian Băsescu nu apără niciun stat de drept, ci camarila portocalie Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nu apără niciun stat de drept, aşa cum a afirmat în prima conferinţă de presă din campania pentru referendum, ci ''camarila portocalie care a furat ţara'', a declarat, joi, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD...
Preşedintele Traian Băsescu l-a vizitat la spital pe Cristian Paţurcă Bucureşti, 20 feb /Agerpres/ - Preşedintele Traian Băsescu l-a vizitat la spital, sâmbătă, pe cantautorul Cristian Paţurcă, alături de care a stat aproape o oră, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Doru Mărieş.