Cele mai citite
 


Alimentaţia - importantă în menţinerea greutăţii
miercuri, 10 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Nutritie, Ce mancam?
 

Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Obezitatea tinde să devină o epidemie mondială, după cum susţin specialiştii. Potrivit OMS, în prezent, în lume sunt 1,6 miliarde de oameni care sunt supraponderali şi cel puţin 400 de milioane obezi.

 

Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Obezitatea tinde să devină o epidemie mondială, după cum susţin specialiştii. Potrivit OMS, în prezent, în lume sunt 1,6 miliarde de oameni care sunt supraponderali şi cel puţin 400 de milioane obezi.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dependenţa de mâncare, principalul factor de risc pentru obezitate Numărul în continuă creştere al persoanelor care suferă de obezitate din statele dezvoltate economic a adus în discuţie factorul dependenţei de mâncare şi în special de mâncarea de tip fastfood ca principală cauză a acestei condiţii medicale, un factor ce nu a fost încă asociat direct de medicină cu...
Obezitatea, o povară grea pentru naţiunea americană Paris, 3 aug /Agerpres/ - În timp ce Barack Obama îşi dă osteneala să-şi impună proiectul de reformă a sistemului medical, ţara descoperă o povară fără precedent: în fiecare an, contribuabilii americani plătesc 147 de miliarde de dolari (103 miliarde de euro) pentru tratarea bolilor asociate obezităţii...
Riscul obezităţii, mai mare la cuplurile care trăiesc împreună Washington, 17 iunie /Agerpres/ - Cuplurile care se căsătoresc sau trăiesc împreună sunt expuse unui risc dublu de a deveni obeze faţă de cele care trăiesc separat, conform unui nou studiu, preluat de Daily Telegraph.
Obezitatea, un pericol Bucureşti, Agerpres/ - În România, una din două persoane are probleme cu greutatea (conştientizate sau nu) şi una din patru este obeză.
Obezitatea infantila – un pericol cu greutate ce poate fi mostenit Considerata “boala secolului modern”, obezitatea a devenit in ultimii ani un pericol tot mai pronuntat, “castigand“ din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii statutul de boala incurabila. In lume exista peste un miliard de persoane adulte supraponderale, dintre acestia cel putin 300...
Pierderea în greutate şi un somn sănătos, dublul avantaj al consumului de proteine (studiu) Un regim alimentar bogat în proteine contribuie la pierderea în greutate, îmbunătăţind în acelaşi timp şi calitatea somnului, două efecte care se asociază, rezultând o sănătate mai bună - arată un studiu publicat în The American Journal of Clinical Nutrition şi preluat de passionsante.be.