Cele mai citite
 


Medicul lui Michael Jackson a vrut să distrugă probe incriminatorii /martor/
vineri, 7 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ultimul medic al lui Michael Jackson a cerut unui angajat al cântăreţului să sustragă material medical care se afla lângă corpul acestuia înainte de sosirea salvării, potrivit mărturiei respectivului angajat, depusă miercuri în faţa unui judecător californian.
Conrad Murray - ultimul medic al 'Regelui muzicii pop' care a sucombat în 25 iunie 2009 la domiciliul său în urma unei supradoze de medicamente - este acuzat de omucidere involuntară, aminteşte AFP.

El ar fi făcut să dispară mai multe flacoane de medicamente înainte ca echipa de salvare să fie chemată, afirmă martorul Alberto Alvarez. Prezentat drept fost director de logistică al lui Michael Jackson, el a declarat că - intrând în camera cântăreţului - l-a găsit pe de Murray făcându-i masaj cardiac cu o singură mână starului, aflat în stare de moarte aparentă. Apoi, medicul a adunat mai multe flacoane de medicamente şi i-a cerut lui Alvarez să le pună într-o geantă din plastic, ceea ce acesta a şi făcut.

'În continuare, el mi-a cerut să-i desprind aparatul pentru perfuzie - care conţinea o substanţă lăptoasă - şi care a fost pus în altă geantă', a adăugat martorul. Toate acestea s-au petrecut înainte să fie chemată salvarea de cineva.

Audierile preliminare sun programate să dureze două săptămâni. În cursul celei de luni, procurorul adjunct al Los Angeles-ului, David Walgren, a făcut un portret foarte critic doctorului Murray, ale cărui îngrijiri acordate starului 'au fost departe de standardele cerute', potrivit lui. El a asigurat în special că Conrad Murray a administrat porpofol /un anestezic puternic/ fără să dispună de material medical necesar, fără să dispună de personal de îngrijire, a întârziat să cheme salvarea, nu a păstrat dosarele medicale /ale cântăreţului/ şi nu a informat doctorii şi serviciile de salvare despre condiţia medicală precară a pacientului său.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson Şeful serviciului de pază al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a descris drept dramatică scena pe care a trăit-o în camera în care artistul şi-a petrecut ultimele clipe, când fiica lui ţipa printre lacrimi, iar medicul său Murray strângea în grabă medicamentele, notează miercuri ziarul ABC.
Michael Jackson îi spunea mamei sale că nu abuzează de niciun medicament Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, îşi asigura mama că nu face abuz de nicio substanţă, a declarat Katerine Jackson la procesul în care familia se judecă cu promotorul de concerte AEG, relatează AFP.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Copiii lui Michael Jackson au fost şocaţi să-şi vadă tatăl în agonia morţii (martor) Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.
Michael Jackson era deja mort la sosirea salvării /martor/ Michael Jackson era mort de cel puţin 20 de minute când a sosit salvarea, a declarat - joi, în faţa justiţiei californiene - un martor în a treia zi a audierilor preliminare după care instanţa urmează să decidă dacă medicul starului muzicii pop trebuie sau nu să fie judecat, potrivit AFP.
Medicul lui Michael Jackson acuzat de omor prin imprudenţă Medicul personal al lui Michael Jackson, cardiologul Conrad Murray a fost pus luni sub acuzare pentru omor prin imprudenţă de un tribunal din Los Angeles, relatează AP.