Cele mai citite
 


Prelevare de celule stem la Huşi
miercuri, 10 iunie 2009   ::   4 Comentarii :: :: Stiri
 

Vaslui, 10 iunie /Agerpres/ - Un medic de la Spitalul Municipal din Huşi, judeţul Vaslui, a efectuat o prelevare de celule stem din cordonul ombilical al unui nou-născut. Copilul s-a născut prin cezariană, iar mama sa a declarat că doreşte să-i asigure în acest fel sănătatea.

"Operaţia a fost prima de acest gen efectuată în Huşi şi a decurs fără probleme. Ne dorim ca tot mai mulţi părinţi să solicite astfel de intervenţii, deoarece este pentru binele copiilor", a declarat medicul obstetrician Ovidiu Sandu, cel care a efectuat operaţia. AGEPRES/(Loredana Ciobanu)

Notare
Comentarii
de paduraru ilona
domnul dr ovidiu sandu un medic de exceptie ,cu un profesionalism de rang inalt,mi-a salvat viatza

de maria
Un criminal asta este. Criminal de copii nenascuti si femei gravide.

de mariana
faptul ca la facut criminal ma ingrozaste mi a facut chiuretaj pentru ca mia zis ca e copilul mort dar daca nu era asa

de Pirvan Gabeiela
nu stiti ce votbiti!e un doctor forte bun!!

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fiecare copil creste impreuna cu un copacel datorita lui Stem SURE ! Stem SURE este implicata activ in proiectul ecologic "Padurea Copiilor"! Odata cu fiecare recoltare de celule stem, Stem SURE doneaza bani pentru plantarea unui copac. Fiecare dintre bebelusii nostri creste impreuna cu un copacel!
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
Sânii unei bolnave de cancer, reconstruiţi cu celule stem provenite din ţesut adipos Madrid, 19 oct /Agerpres/ - O echipă din cadrul unei clinici spaniole a realizat, în cazul unei bolnave de cancer, prima reconstrucţie mamară completă cu celule-stem provenite din propriul ţesut adipos, a informat marţi - cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului Mamar - responsabilul acestei intervenţii...
Vaslui: Nou-născut transportat cu elicopterul la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat luni dimineaţă elicopterul SMURD de la Iaşi pentru a transporta la un spital de specialitate un nou-născut cu malformaţii congenitale.
BANCA DE CELULE STEM CRYO-SAVE ANUNŢĂ ATINGEREA CIFREI DE 200.000 DE PROBE RECOLTATE DIN SÂNGELE ŞI ŢESUTUL CORDONULUI OMBILICAL Depozitarea probei de celule stem cu numărul 200.000 demonstrează activitatea intensă a băncii Cryo-Save, în calitate de lider al industriei procesării sângelui şi ţesutului din cordonul ombilical.