Cele mai citite
 


Posesorii cardurilor de credit de la UniCredit Ţiriac beneficiază de 8% la serviciile Centrului Medical Unirea
vineri, 7 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Persoanele fizice care au carduri de credit emise de UniCredit Ţiriac vor beneficia de o reducere de 8% la toate serviciile de policlinică ale Centrului Medical Unirea, potrivit unui parteneriat semnat de bancă.
Conform unui comunicat al UniCredit Ţiriac, acest nou beneficiu este parte a programului mai amplu de fidelitate pus la dispoziţie clienţilor posesori de carduri emise de UniCredit Ţiriac Bank. Fie că este vorba despre servicii medicale, hoteluri, restaurante, agenţii de turism, agenţii de închirieri auto sau de saloane de înfrumuseţare & spa, clienţii pot beneficia de reduceri cu până la 20%.
'Programul nostru de reduceri le permite utilizatorilor de carduri să economisească. În acelaşi timp, ei se pot bucura de avantajele unor instrumente de plată sigure, uşor de utilizat şi care nu presupun niciun cost suplimentar pentru plata la comercianţi. Pentru noi este foarte important să le oferim clienţilor beneficii, care să răspundă nevoilor lor', a spus directorul de marketing şi segmente în cadrul diviziei de retail a UniCredit Ţiriac Bank, Bogdan Spuza.
Banca oferă clienţilor persoane fizice o gamă variată de carduri de credit, de la MasterCard Standard, la MasterCard Gold, la MasterCard Gold Miles&More (care permite posesorilor acumularea de mile premium pentru călătoriile cu avionul) şi cardul de afinitate UNICEF.
UniCredit Ţiriac Bank face parte din reţeaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est şi unul dintre cele mai mari din Europa. Este este un 'one-stop-shop' de servicii financiare, de care beneficiază în prezent 520.000 de clienţi activi prin intermediul a 235 de sucursale.
În România, grupul oferă o gamă largă de produse specializate şi servicii şi prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities România, UniCredit CAIB România, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Partner.
CMU, după recenta fuziune cu Euroclinic, este cel mai complex furnizor de servicii medicale
private din ţară. CMU are peste 1.000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele trei spitale şi peste 23 de policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul medical Medsana oferă 10% reducere posesorilor de card de credit RBS România Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Medsana a demarat un parteneriat strategic de colaborare cu banca RBS România, potrivit căruia deţinătorii de carduri de credit RBS beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii, informează centrul medical.
UniCredit Ţiriac Bank lansează primul card de afinitate UNICEF din România - UniCredit Ţiriac Bank S.A donează către UNICEF 1% din valoarea fiecărei tranzacţii efectuate cu cardul de afinitate UNICEF la comercianţi şi va transfera către organizaţia internaţională 50% din taxa anuală a pachetului de produse UNICEF, informează banca.
UNICEF: România, ţara dezvoltată în care copiii au fost cei mai afectaţi de politicile de austeritate Politicile de austeritate din ţările dezvoltate îi afectează pe copii, constată Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) în raportul său anual asupra situaţiei copiilor din economiile avansate, publicat miercuri şi citat de France Presse. Într-un clasament al celor mai afectate ţări, România s-a...
Franks (FMI): O reducere a contribuţiilor de asigurări de sănătate ar agrava problema sistemului sanitar din România Sistemul sanitar din România nu are nici acum suficiente fonduri, iar o eventuală reducere a contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate ar agrava şi mai mult problema, a declarat luni, la Banca Naţională a României /BNR/, şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional /FMI/, Jeffrey Franks.
România taie pensiile ca să-i păstreze pe funcţionari (presa bulgară) Sofia, 24 iun /Agerpres/ - Tăierea veniturilor este singura măsură anticriză întreprinsă până acum de guvernul român, se arată într-un articol publicat joi de cotidianul sofiot Sega. Primele venituri a cărora reducere a fost anunţată au fost pensiile, au urmat indemnizaţiile pentru creşterea copiilor...
Centrul Medical Medsana şi RBS România au grijă de sănătatea ta! Indiferent de anotimp sau de vârstă, de cât de încărcat este programul tău zilnic, sănătatea trebuie să ocupe un loc important în preocupările tale. Stresul, agitaţia, sedentarismul sau regimul alimentar dezechilibrat pot avea efecte pe termen lung asupra organismului. Responsabilitatea...