Cele mai citite
 


Braşov: Titluri executorii pentru datornicii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate
vineri, 7 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Braşov a emis 10.128 de titluri executorii pentru cei care nu şi-au plătit contribuţiile la asigurările de sănătate în perioada septembrie-decembrie 2010.
Într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES, se precizează că, 'potrivit prevederilor legale în vigoare în perioada septembrie-decembrie 2010, s-a început executarea silită a obligaţiilor restante înregistrate în evidenţa Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Braşov reprezentând contribuţii de asigurări sociale, prin emiterea a 10.128 de titluri executorii'.
Pe lista datornicilor figurează şi avocata dispărută din luna august 2007, Elodia Ghinescu, cu datorii de 3.000 de lei, pentru veniturile din activitatea cabinetului de avocatură, dar şi din chirii.
În luna iunie 2010, pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Braşov a apărut o listă cu 31.700 de braşoveni cu datorii la asigurările de sănătate începând cu anul 2005, fără ca în acest interval să fi fost înştiinţaţi vreodată de Casa de Asigurări de Sănătate despre aceste datorii. Peste 15.000 dintre cei aflaţi pe listă au făcut contestaţii, alţii au plătit.
Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Braşov, dr. Luminiţa Niţu, nu a putut să spună care este suma pe care ar trebui să o plătească datornicii, precizâd că aceasta este în curs de a fi calculată de departamentul economic al instituţiei.
'De asemenea, a mai precizat Niţu, pe rolul Judecătoriei Braşov au fost depuse de către persoanele care contestă plata vreunei restanţe aproape 1.000 de dosare în prima fază, dar au mai rămas pentru a fi instrumentate aproape 500, restul fiind respinse din diverse motive.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Braşov, Anda Sînpetru, pentru aceste dosare s-au dat termene noi pentru luna martie 2011.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov:Trei mari spitale din Braşov au datorii la utilităţi de peste 7 milioane de lei Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cel mai mare din judeţ, Spitalul de Obstretică şi Ginecologie şi Spitalul Clinic de Copii toate aflate în subordinea Consiliului Judeţean au datorii acumulate la utilităţi pe ultimele trei luni de peste 7 milioane de lei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă...
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Cătălin Şeitan(CJAS Braşov): Noul contract cadru pentru furnizarea serviciilor medicale, centrat pe nevoile asiguraţilor Un număr de 695 din 702 de furnizori de servicii medicale aflaţi în relaţii contractuale până la 1 iulie cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Braşov au semnat actele adiţionale privind furnizarea respectivelor servicii, urmând să parafeze în luna în curs noul contract cadru, a informat luni...
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Braşov: Finanţarea spitalelor se va face preponderent de la Casa de Asigurări de Sănătate Finanţarea spitalelor după descentralizare se va face de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, care este principala sursă de finanţare a spitalelor, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Adina Geană de la Direcţia Generală Management din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care a participat...