Cele mai citite
 


Botoşani: O firmă fără niciun angajat şi cu capital social de 200 de lei a blocat o licitaţie a CJ de 14 milioane de euro
vineri, 7 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani a fost nevoit să amâne o licitaţie pentru desemnarea firmei care va reabilita Spitalul Judeţean 'Mavromati', din cauza unei firme fără niciun angajat şi cu un capital social de 200 de lei, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac. Potrivit acestuia, licitaţia ar fi urmat să se desfăşoare pe 10 ianuarie, la ea urmând să participe 15 societăţi comerciale care au cumpărat caietele de sarcini.
Unul dintre potenţialii competitori, societatea Electrica Serv Buşteni, a contestat procedura de licitaţie privind atribuirea lucrărilor de modernizare a Spitalului Judeţean 'Mavromati'  la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) pe motiv că organizatorul licitaţiei a fost prea dur în stabilirea condiţiilor de participare. CNSC a admis contestaţia firmei din Buşteni, astfel încât CJ a fost nevoit să conteste, la rândul său, decizia consiliului la Curtea de Apel Suceava.

'Nu se mai pot deschide ofertele pe 10 ianuarie, pentru ca, între timp, o companie cu zero salariaţi şi 200 lei capital social, contestatari de profesie, a cerut anularea procedurii de licitaţie la CNSC şi, spre stupoarea noastră, a şi reuşit acest demers', a afirmat Ţâbuleac, care susţine că firma contestatară a depus, în ultimele trei luni, 53 de contestaţii la CNSC.
CJ speră în anularea în instanţă a deciziei CNSC, astfel încât începerea lucrărilor de reabilitare a Spitalului Judeţean să nu întârzie prea mult. Finanţarea obiectivului este realizată din fonduri europene în valoare de aproximativ 14 milioane de euro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' va fi reabilitat cu 36 milioane de lei Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani a finalizat procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Extinderea şi modernizarea UPU Suceava va fi finalizată până la sfârşitul acestui an Lucrările de extindere şi modernizare a Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean (SJ) Suceava ar putea fi finalizate până la sfârşitul acestui an, a declarat, pentru AGERPRES, marţi, managerul unităţii spitaliceşti, Vasile Rîmbu.
Licitaţia privind proiectul de reabilitare şi modernizare a Spitalului Clinic de Urgenţă Ilfov a intrat în linie dreaptă Licitaţia privind proiectul "Reabilitare, modernizare şi echipare la Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov" a intrat în linie dreaptă.
Botoşani: Comasarea spitalelor, discutată din nou în Consiliul Judeţean Un nou proiect de hotărâre privind comasarea spitalelor din Botoşani va fi inclus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) programată pentru data de 27 octombrie, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Botoşani: USL vrea să preia, pentru şase luni, administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Uniunea Social Liberală (USL) intenţionează să preia administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, co-preşedintele filialei din Botoşani a USL, deputatul liberal Florin Ţurcanu.
Dâmboviţa: Corecţii financiare şi lucrări întârziate la Spitalul Judeţean Târgovişte Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu circa şapte luni, iar proiectul cu fonduri europene de 83 de milioane de lei a suferit corecţii financiare de 25%, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian...